MULTI GYN ANAL COMPRESSES 12 ks

obklad proti hemoroidom 1x12 ks

Kód tovaru:

EAN: 8714207611205

13,54 € s DPH

Jednotková cena za ks1,13 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Multi Gyn Anal Compresses ukľudňujúce obklady pri hemoroidoch a podráždeniach konečníka. Multi Gyn Anal Compresses je doporučovaný na úľavu od análneho nepohodlia počas tehotenstva a po pôrode.

Detaily

Charakteristika: Prípravok obsahuje bio-aktívny gél (komplex 2QR), ktorý blokuje tvorbu baktérií a chráni pred infekciami. Napomáha predchádzaniu tvorbe hemoroidov a trhliniek v oblasti konečníka.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pre vysokú účinnosť a bezpečnosť  je vhodné používať počas tehotenstva a dojčenia.

Použitie: Používajte zakaždým keď pocítite alebo budete chcieť predísť nepríjemnému svrbeniu, citlivosti, podráždeniu a opuchom. Zohnutý obklad otvorte a aplikujte impregnovanou časťou na konečník. Nechajte pôsobiť tak dlho ako je potrebné, najmenej 30 minút. Aplikujte minimálne 2-rát denne až kým neustúpia problémy.

Zloženie: Extrakt Aloe Barbadensis, Voda, Glycerín, Butylén Glykol, Laureth-9, Oleth-20, Xantánová guma, Aminomethyl Propanol, Kys.mliečna, Aldioxa, Escín, Caprylyl Glykol, Galaktoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer* 2QR patentované bio-aktívne polysacharidy, EP 1323738A1,WO 03/055918  

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »