Zľava 8 eur na Sensibio+Hydrabio+Sebium
Bioderma Sébium Pore refiner zmatňujúci krém 30 ml

Bioderma Sébium Pore refiner zmatňujúci krém 30 ml

krém sťahujúci póry 1x30 ml

Kód tovaru: T02389

EAN: 3401361353625

19,69 € s DPH

Jednotková cena za liter656,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Bioderma Sébium Pore refiner je aktívne sérum na okamžité stiahnutie kožných pórov. Bioderma Sébium Pore refiner udržiava kvalitu kožného mazu a zabraňuje tak opätovnému upchávaniu pórov.

Detaily

Charakteristika: Prebytok kožného mazu, stres, tabak, znečistené životné prostredie – existuje množstvo faktorov, ktoré spôsobujú rozširovanie vašich pórov. BIODERMA, expert v kožnej biológii, vytvorila Sébium Pore refiner sťahujúci póry: Tento koncentrát zlepšuje vzhľad pokožky – zjemňuje jej štruktúru, ktorá je pravidelnejšia a jasnejšia, póry sa stiahnu a sú menej viditeľné. Exkluzívny patentovaný komplex Fluidactiv® biologicky reguluje kvalitu mazu, zabraňuje  opätovnému upchávaniu pórov a vzniku nedokonalostí. Kyselina agarová má silné astringentné účinky, sťahuje póry a zjemňuje vzhľad pokožky. Antioxidanty prinavracajú pokožke jej prirodzený jas.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Ráno a/alebo večer – 7 dní v týždni:

  • Použite Sébium Pore refiner po očistení pokožky prípravkom Sébium čistiaci gél alebo čistiaca a odličovacia micelárna voda.  
  • Aplikujte Sébium Pore refiner na celú tvár mastnej pokožky alebo T-zónu zmiešanej pokožky: čelo, nos, brada.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID, DODECYL GALLATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SILICA, TRIDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 600]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »