La Roche-Posay REDERMIC [C] Suchá pleť 40 ml

krém (M5477700) 1x40 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337872413711

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

49,29 € s DPH

Jednotková cena za liter1 232,26 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

La Roche-Posay REDERMIC [C] Suchá pleťje kompletný krém proti starnutiu pre citlivú pleť. La Roche-Posay REDERMIC [C] Suchá pleť bojuje proti hlbokým vráskam, strate pevnosti pleti a nezjednotenej farbe pleti. Účinok je posilnený dvomi aktívnymi látkami: manózou pre viditeľné zjednotenie pleti a kyselinou hyalurónovou, ktorá pomáha okamžite vyhladiť pokožku.

Detaily

Charakteristika: Kompletný krém proti starnutiu pre citlivú pleť. Bojuje proti hlbokým vráskam, strate pevnosti pleti a nezjednotenej farbe pleti. Účinok je posilnený dvomi aktívnymi látkami: manózou pre viditeľné zjednotenie pleti a kyselinou hyalurónovou, ktorá pomáha okamžite vyhladiť pokožku. Obsahuje aj Madecassoside a Neurosensine, peptid, ktorý zbavuje citlivú pleť diskomfortu. Svieža a vláčna textúra zanecháva pokožku matnú, zamatovú a nemastnú. Výborný podklad pod make-up. Lepšia pevnosť pleti. Jemné vrásky sú vyhladené a hlboké vrásky redukované. Pleť je rovnomernejšia, začervenanie je viditeľne menšie. Každým dňom je pleť jemnejšia, pružnejšia a má žiarivejší vzhľad.
Dermatologické znalosti: Citlivá pleť sa vyznačuje tendenciou byť viac náchylná k začervenaniu. V priebehu starnutia toto začervenanie zvýrazňuje stratu jednotnosti pleti a prispieva k tvorbe vrások a strate pevnosti. Na základe tejto skúsenosti vyvinuli laboratóriá La Roche-Posay vzorec pre citlivú pokožku s optimálnou koncentráciou vitamínu C. Vitamín C je známy pre svoju účinnosť, pomáha stimulovať produkciu kolagénu a zmenšiť vzhľad hlbokých vrások.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Ráno a/alebo večer na tvár a krk.

Zloženie: AQUA / WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, LIMNANTHES ALBA SEED OIL / MEADOWFOAM SEED OIL, ASCORBIC ACID, MANNOSE, BUTYLENE GLYCOL, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CETYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POTASSIUM HYDROXIDE, PARAFFIN, SODIUM STYRENE/MA COPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX, MADECASSOSIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, XANTHAN GUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »