Perspi-Guard Maximum 5 antiperspirant 30 ml sprej

antiperspirant 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 5060169700109

16,64 € s DPH

Jednotková cena za liter554,58 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Perspi-Guard Maximum 5 je antiperspirant, ktorý pomáha redukovať nadmerné potenie a minimalizovať tak škvrny pod pazuchami a zápach potu. Perspi-Guard Maximum 5 je bez parfumu, dermatologicky testovaný, pre mužov i ženy.

Detaily

Charakteristika: Perspi-Guard maximum 5 je prípravok, ktorý vám vráti sebavedomie a odstráni všetky nepríjemnosti spojené s nadmerným potením. Ponúka až päťdennú kompletnú ochranu, ktorá zreguluje produkciu potu presne tam, kde to najviac potrebujete. Perspi-Guard Antiperspirant nedráždi pokožku a zároveň šetrí oblečenie, pretože nezanecháva biele škvrny. Zloženie antiperspirantu Perspi-Guard bolo vyvinuté lekármi a farmakológmi na základe desaťročného štúdia klinickej hyperhidrózy. 30 ml balenie vydrží až 3-4 mesiace a je vybavené praktickým rozstrekovačom. Antiperspirant Perspi-Guard je neparfumovaný, môžete ho bez starostí kombinovať s vašim obľúbeným deodorantom alebo parfumom.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek produktu

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Aplikuje sa 1 až 2 krát týždenne na problematické miesta ako podpazušie, dlane, chodidlá, triesla a hlavu. 

Zloženie: ethanol, voda, chlorid hliníku, chlorohydrát hliníku, glycerín, alcloxa, dimethicone copolyol, propylglykol, triethyl citrátu.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »