Vichy Antiperspirant spray 48h proti bielym a žltým škvrnám 125 ml

sprej (M5974600) 1x125 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871324582

Doručenie do 7 pracovných dní

18,48 € s DPH

Jednotková cena za liter147,87 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy Antiperspirant spray 48h proti bielym a žltým škvrnám 125 ml je určený pre mužov a ženy, ktorí trpia intenzívnym potením a hľadajú skutočnú účinnosť dezodorantu bez nepríjemných pocitov na pokožke. Predchádza vzniku žltých škvŕn na bielom oblečení a zabraňuje vzniku bielych stôp na čiernom oblečení, neničí textílie. Účinok trvá až 48 hodín. Hypoalergénny, bez parabénov, bez alkoholu.

Detaily

Charakteristika:  Aktívne látky proti poteniu obsiahnuté v tomto dezodorante Vám okamžite zaistia pocity sviežosti a bezchybnej ochrany počas 48hod. Dlhodobo reguluje potenie, pritom nezabraňuje voľnému dýchaniu pokožky, dvojaký účinok: proti vlhkosti v podpazuší a proti nepríjemným pachom, pokožka je po aplikácii hneď suchá. Predchádza vzniku žltých škvŕn na bielom oblečení a zabraňuje vzniku bielych stôp na čiernom oblečení. Neničí textílie. Pre mužov a ženy, ktorí hľadajú najlepší kompromis medzi účinnosťou a komfortným používaním. Svieža vôňa, pocit čistoty.

Použitie: Aplikujte podľa potreby zo vzdialenosti zhruba 15 cm od pokožky.

Zloženie: ISOBUTANE - AQUA / WATER - DIMETHICONE - ALUMINUM CHLOROHYDRATE - PHENOXYETHANOL - LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE - TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE - DIMETHICONOL - PARFUM / FRAGRANCE

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »