Additiva Multivitamin + Mineral Broskyňa šumivé tablety 20 tbl

tbl eff 1x20 ks

Kód tovaru: T00140

EAN: 4026466056975

8,15 € s DPH

Jednotková cena za set8,15 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Multivitamín +minerál je multivitamínovou zmesou 10 navzájom sa doplňujúcich vitamínov a 5 potrebných základných minerálov.Multivitamín +minerál je prípravok  vhodný na doplnenie zásob vitamínov a minerálnych látok po ochoreniach.

Detaily

Charakteristika:Výživový doplnok Multivitamín +minerál je multivitamínovou zmesou 10 navzájom sa doplňujúcich vitamínov a 5 potrebných základných minerálov.Multivitamín +minerál je prípravok  vhodný na doplnenie zásob vitamínov a minerálnych látok po ochoreniach.

Možno ho užívať aj pri zvýšených nárokoch na spotrebu vitamínov a minerálnych látok (napr. u športovcov, mládeže, v tehotenstve, v období dojčenia, u fajčiarov).

Použitie: Prípravok je určený pre deti od 3 rokov, dospievajúcich a dospelých.1 tabletu 1x denne rozpustiť v pohári s vodou a vypiť.Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Upozornenie: Nepodávať deťom do 3 rokov. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Zloženie: Okysľujúca látka: kyselina citrónová; šumivá látka: hydrogénuhličitan sodný, hydrogénfosforečnan draselný; kyseliny, zásady a soli: uhličitan vápenatý; vitamín: kyselina L-askorbová; kyseliny, zásady a soli: uhličitan horečnatý, hydrogénuhličitan draselný; farbivo: prášok z červenej repy; vitamín: nikotínamid; pomarančová aróma; vitamín: D-alfa-tokoferylacetát; sladidlo: dihydrát sodnej soli sacharínu; vitamíny: D-pantotenát vápenatý, pyridoxínhydrochlorid, riboflavín-5´-fosfát, tiamínnitrát, kyselina listová, biotín, kyanokobalamín.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »