Hami mliečna kaša krupicová s príchuťou vanilky 225g

(od ukonč. 6. mesiaca) 1x225 g

Kód tovaru:

EAN: 8590340123825

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

3,42 € s DPH

Jednotková cena za kg15,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Hami mliečna kaša krupicová s príchuťou vanilky je mliečna kaša určená na prikrmovanie od ukončeného 6.mesiaca veku dieťatka. Hami mliečna kaša krupicováá s príchuťou vanilky sa výborne hodí ako výdatný večerný príkrm ale tiež počas dňa. Bez umelých farbív a aróm a bez konzervačných látok. S vitamínom D a vápnikom pre normálny vývoj kostí. Obsahuje lepok.

Detaily

Charakteristika: Hami kaše obsahujú dobre stráviteľné dojčenské mlieko, kvalitné obilniny a prírodnú arómu. Pomáhajú tak dieťatku objaviť nové chute, dodať energiu a navyknúť si novým stravovacím návykom. Hami kašu odporúčame od 6.mesiaca veku. Kaša s obsahom mlieka vhodného pre detské bruško. Všetky kaše Hami sú vyrobené z prvotriednych, prísne kontrolovaných surovín, bez použitia konzervačných látok, umelých farbív a aromatických látok, bez pridaného cukru. Recepty kaší zodpovedajú požiadavkám legislatívy pre kojeneckú výživu. Vhodná pri zavádzaní lepku do stravy dieťaťa.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. U kojencov do 6. mesiaca veku.

Spôsob prípravy: Do taniera alebo do misky nalejte 130 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 - 60°C. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) postupne pridajte 4 polievkovej lyžice (50 g) kaše. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody alebo prášku. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Kašu podávajte deťom malou plastovou lyžičkou. Je dôležité dôsledne dodržovať návod na prípravu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Neuchovávajte nedojedené porcie.

Zloženie: Následná mliečna dojčenská výživa 42,7% [sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový) (obsahuje emulgátor sójový lecitín), uhličitan vápenatý, zmes vitamínov (vit. C, niacín , D-pantothenát vápenatý, vit. E, B1, A, B6, kyselina listová, vit. K1, D3, biotín, vit. B12), fosforečnan železitý, síran zinočnatý, síran meďnatý, jodid draselný], pšeničná krupica 32,3 %, cukor, sušené odtučnené mlieko, sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), maltodextrín, škorica, aróma (vanilín).

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Nie je náhradou materského ani kojeneckého mlieka. Kojenie je najlepší spôsob výživy dieťaťa v prvých 6. mesiacoch života. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dohľadu. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo kvalifikovanej osoby v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a vývoji dieťaťa.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »