LISTERINE Total Care ústna voda 250 ml

ústna voda 1x250 ml

Kód tovaru: T09493

EAN: 3574660537253

6,43 € s DPH

Jednotková cena za liter25,74 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

LISTERINE Total Care ústna voda je antiseptická ústna voda, ktorá v sebe spája 6 výhod.LISTERINE Total Care ústna voda je vhodná pre dosplelých a deti od 12 rokov. Obsahuje alkohol.

Detaily

Charakteristika: U Listerine Total Care sa preukázalo, že pri používaní 2x denne znižuje obsah zubného povlaku, pomáha udržiavať zdravé ďasná, posilňuje zuby proti vzniku zubného kazu, pomáha chrániť pred vznikom zubného kameňa a udržiavať zuby prirodzene biele, ničí baktérie v medzizubnom priestore, udržiava dych svieži 24 hod. LISTERINE Total Care ústna voda je antiseptická ústna voda, ktorá v sebe spája 6 výhod.LISTERINE Total Care ústna voda je vhodná pre dosplelých a deti od 12 rokov. Obsahuje alkohol.

  • chráni pred zubným povlakom a znižuje jeho obsah
  • udržuje zdravé ďasná
  • posilňuje zuby proti zubnému kazu
  • pomáha chrániť pred zubným kazom a udržiavať zuby prirodzene biele
  • ničí baktérie aj v medzizubnom priestore
  • udržuje svieži dych počas 24 hodín

Nepoužívajte: U detí mladsších ako 12 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a dojčenia, pred použitím sa však poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Prípravok je obzvlášť účinný pri používaní ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml (4× 5 ml – 4 plné čajové lyžičky) do pohára, preplachujte priestor okolo zubov a ďasien 30 sekúnd a potom vypľujte.

Zloženie: Aqua, Alcohol, Sorbitol, Aroma, Poloxamér 407, benzoic acid, Eucalyptol, Sucralose, Zinc Chloride, Methyl Salicylate, tymol, Sodium Saccharin, Mentol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, BenzylAlcohol, Cl 16035, Cl42090. Obsahuje fluorid sodný (0.022% w / v 100ppmF).

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »