Terezia Cordyceps active 60 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594006897143

23,48 € s DPH

Jednotková cena za cps0,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terezia Cordyceps active výživový doplnok dodáva telu silu a vytrvalosť pri športových výkonoch. Terezia Cordyceps active je vhodný pre všetkých športovcov a aktívne osoby.

Detaily

Charakteristika: Cordyceps je vzácna huba, ktorá rastie v horských oblastiach Číny, Tibetu a Nepálu. Existuje viac ako 500 druhov tejto huby, ale najznámejšia a najvzácnejšia je húsenica čínska (Cordyceps sinensis). Je používaná v tradičnej čínskej medicíne už viac ako 2 000 rokov. Obsahuje polysacharidy (glukány), vlákninu a ďalšie vzácne biologicky aktívne látky. Rozchodnica ružová dodáva telu silu a vytrvalosť pri športových výkonoch. Huba reishi prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu a na udržanie zdravých obehových funkcií. Leuzea saflorová zvyšuje adaptibilitu organizmu v extrémnych a stresových situáciach, stimuluje duševné funkcie a povzbudzuje telo. CORDYCEPS active je tak vhodný pre všetkých športovcov a aktívne osoby

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula 2x denne pred jedlom. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: 1 kapsula obsahuje 320 mg zmesi CORDYCEPS active [sušený prášok celého spektra huby žezlovky čínskej (Cordyceps sinensis) 200 mg, extrakt rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 50 mg, prášok celej lyofilizovanej huby LESKLOKORKY lesklej / reishi (Ganoderma lucidum) 50 mg, extrakt leuzey saflorovej (Rhaponticum carthamoides) 20 mg].

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »