Avene PhysioLift denný vyhladzujúci krém 30ml

denný vyhladzujúci krém - hlboké vrásky 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 3282770049312

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

34,97 € s DPH

Jednotková cena za liter1 165,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Avene PhysioLift denný vyhladzujúci krém zmierňuje výrazné vrásky, spevňuje a rozjasňuje pleť. Vďaka svojej bohatej textúre a jemnej parfumácii je Avene PhysioLift denný vyhladzujúci krém vhodný pre všetky typy suchej pleti. Dodáva jej pocity komfortu, jemnosť a pružnosť. Veľmi dobrá znášanlivosť.

Detaily

Charakteristika: Zmierňuje výrazné vrásky, spevňuje a rozjasňuje pleť. Vďaka svojej bohatej textúre a jemnej parfumácii je PhysioLift denný krém vhodný pre všetky typy suchej pleti. Dodáva jej pocity komfortu, jemnosť a pružnosť. Veľmi dobrá znášanlivosť.
Priaznivé účinky:

  • Vyhladzuje výrazné vrásky a spevňuje pleť: dodáva pleti kolagén a kyselinu hyalurónovú vďaka látke AscofillineTM a Mono-oligomerom kyseliny hyalurónovej
  • Chráni pleť pred voľnými radikálmi, vďaka látke Pre-tokoferyl (silný antioxidant).
  • Rozjasňuje tón pleti, vďaka obsahu látok soft focus a mikroperly, ktoré odstraňujú známky únavy a zašednutý tón pleti.    
  • Zjemňuje, vďaka vysokému obsahu Termálne vody Avène.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste PhysioLift denný vyhladzujúci krém každé ráno na pleť tváre, krku a dekoltu.

Zloženie: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. BEHENYL ALCOHOL. BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX. 1,2-HEXANEDIOL. AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). MICA. PVP. SILICA. SODIUM HYALURONATE. SODIUM HYDROXIDE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL ACETATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »