Schär Quadritos oblátky bezgluténové 40 g

bezgluténové, kakaové vafle v horkej čokoláde, 1x40 g

Kód tovaru:

EAN: 8008698005293

1,42 € s DPH

Jednotková cena za kg35,55 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Schär Quadritos oblátky bezgluténové sú kakaové vafle v horkej čokoláde. Schär Quadritos oblátky dietetická potravina vyrobená špeciálne pre ľudí trpiacich neznášanlivosťou gluténu, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín.

Detaily

Charakteristika: Oblátky bezgluténové kakaové máčané v horkej čokoláde  s kakaovou náplňou. Dietetická potravina vyrobená špeciálne pre ľudí trpiacich neznášanlivosťou gluténu, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Potravina na bežnú konzumáciu.

Zloženie: horká čokoláda 42% - min. 50% kakaa (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma), zemiakový škrob, cukor, rastlinné tuky (palmový, palmojádrový), sójová múka, kakao 5%, lieskové oriešky 2%, zahusťovadlo: múka z guarových semien, kypriaci látky: uhličitany sodné, sušené mlieko s nízkym obsahom tuku. Môže obsahovať stopy mandlí.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »