Výpredaj
AVENE SUNSIMED 80 ml

AVENE SUNSIMED 80 ml

1x80 ml

Kód tovaru:

EAN: 3282770100778

Expirácia 02/2021 !!!

35,28 € s DPH

Jednotková cena za liter441,02 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

AVENE SUNSIMED ponúka riešenie dokonale prispôsobené koži s precitlivenosťou na slnko. Prevencia aktinickej keratózy, kožných nádorových ochorení (okrem melanómov) a fotostarnutia kože. AVENE SUNSIMED poskytuje UVA aj UVB ochranu.

Detaily

Charakteristika: SunsiMed ponúka riešenie dokonale prispôsobené koži s precitlivenosťou na slnko. Prevencia aktinickej keratózy, kožných nádorových ochorení (okrem melanómov) a fotostarnutia kože.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Aplikujte každé ráno na tvár a v priebehu dňa na oblasti vystavené slnečnému žiareniu. Aplikujte opakovane v prípade dlhodobého vystavenia slnečnému žiareniu, pri potení alebo kontakte s vodou. Znížením množstva aplikovaného prípravku znížite úroveň ochrany.

Zloženie: AVENE AQUA. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO). BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou. Neprekračujte dávku zodpovedajúcu 21 stlačeniam za celý deň. Neodporúča sa súčasné použitie s inými ochrannými prostriedkami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku. Nepoužívajte na poškodenú kožu. Prostriedky na ochranu proti slnečnému žiareniu neposkytujú 100% ochranu pred UV žiarením. Na ochranu pred slnkom používajte oblečenie (klobúk, slnečné okuliare, tričko atď.).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 40

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »