Novalim Limky bezgluténové keksy čokoládové plnené 150g

bezlepkové, plnené 1x150 g

Kód tovaru:

EAN: 8586003984056

2,65 € s DPH

Jednotková cena za kg17,64 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Novalim Limky bezgluténové keksy dietetická potravina určené pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom. Novalim Limky bezgluténové keksy s príchuťou čokolády.

Detaily

Charakteristika: LIMKY KAKAOVÉ PLNENÉ: bezlepkové keksy, charakteristické svojou lahodnou chuťou a krehkosťou. Jemný čokoládový krém s použitím tmavej čokoládovej hmoty. Určené pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Keksy sú vhodné na priamu konzumáciu. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, rastlinný tuk, kukuričný škrob modifikovaný, cukor, sójová múka, kakao, škrobový sirup, čerstvá vaječná zmes, jedlá soľ, emulgátor lecitín, kypriace látky E450, E500. Plnka( čokoládový krém): cukor, rastlinný tuk stužený, čokoládová hmota, kakaový prášok, rastlinný olej, emulgátor lecitín).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »