PROMIX Beta bezgluténová múka 1000 g

racionálna mineralizovaná bezgluténová múka 1x1000 g

Kód tovaru:

EAN: 8586003981420

5,53 € s DPH

Jednotková cena za kg5,53 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

PROMIX Beta bezgluténová múka dietetická potravina vhodná na prípravu pekárskych a cukrárskych výrobkov. PROMIX Beta bezgluténová múka vhodná na prípravu ľahkého kyprého pečiva a chleba, nekysnutých ťahaných závinov (štrúdľa) a lístkového pečiva.

Detaily

Charakteristika: Všestranná bezgluténová múka vhodná na prípravu pekárskych a cukrárskych výrobkov. Zvlášť vhodná na prípravu ľahkého kyprého pečiva a chleba, nekysnutých ťahaných závinov (štrúdľa) a lístkového pečiva. Výborne drží tvar aj po upečení. Bezgluténová múka Promix-Beta je obohatená o minerálny komplex Aquamin z morských rias, ktorý obsahuje bioaktívny vápnik a horčík a 72 stopových prvkov.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Bezgluténová múka Promix-Beta sa používa ako bežná múka podľa receptúry na obale alebo vlastnej receptúry. Cesto je dobre tvarovateľné s veľkou toleranciou prídavku vody, je vhodná aj na strojové spracovanie. Cesto ľahko kysne, možno ho použiť na pečenie vo forme alebo bez formy na plechu. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, pohánková múka, hrachová bielkovina, zemiaková múka, rastlinná vláknina (jablková, psyllium, citrusová), zahusťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, dextróza, minerálny komplex z morských rias .

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »