Eucerin Aquaphor regeneračná masť 45ml

1x45 ml

Kód tovaru: T08171

EAN: 4005800019869

13,07 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Eucerin Aquaphor regeneračnú masť  -Masť bez obsahu vody pomáha obnovovať, chrániť a upokojovať suchú až veľmi suchú, popraskanú a podráždenú pokožku. Vytvára ideálnu ochrannú bariéru, ktorá podporuje regeneráciu pokožky. Eucerin Aquaphor regeneračnú masť poskytuje suchej až veľmi suchej, popraskanej a podráždenej pokožke potrebnú starostlivosť. 

Detaily

Charakteristika: Eucerin Aquaphor Regeneračná masť poskytuje suchej až veľmi suchej, popraskanej a podráždenej pokožke potrebnú SOS starostlivosť. Táto masť bez obsahu vody vytvára na jej povrchu jemnú, polopriedušnú ochrannú bariéru, ktorá podporuje prirodzený transfer vodnej pary a kyslíka dovnútra a von z pokožky, a tak umožňuje pokožke dýchať a posilňuje jej prirodzenú ochrannú bariéru. Zloženie masti je obohatené o glycerín a panthenol. Glycerín je účinná hydratačná zložka, ktorá priťahuje vodu a pomáha ju zadržiavať v pokožke. Účinkuje spoločne s panthenolom, ktorý napomáha urýchliť regeneráciu a obnovu pokožky a zároveň pokožku hydratuje.

Aquaphor Regeneračná masť neobsahuje parfumy ani konzervačné látky a klinické a dermatologické testy preukázali, že účinne obnovuje veľmi suchú, popraskanú a podráždenú pokožku.

Upokojujúca, priehľadná masť sa ľahko nanáša a jemným vmasírovaním preniká do problematických oblastí pokožky, ako sú kolená a lakte, popraskaná pokožka na kĺboch prstov rúk, rozstrapkaná nechtová kožtička a popraskané päty. Vďaka jednoduchému zloženiu je dobre tolerovaná citlivou pokožkou a je vhodná na použitie u dojčiat a detí, rovnako ako na pokožku po drobných popáleninách a na pokožku po povrchových dermatologických zákrokoch, ako je laserové ošetrenie a chemické peelingy. Pokožka je zregenerovaná, ochránená a obnovená.

Eucerin Regeneračnú masť Aquaphor používajte iba na reepitelizovanú pokožku (t.j. tam, kde sa už vytvorilo nové tkanivo), a nie na otvorené, vlhké či krvácajúce rany. Poraďte sa s vaším dermatológom, ako dlho by ste mali po ošetrení pred použitím výrobku počkať.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  • Nanášajte na postihnuté oblasti podľa potreby.
  • Malé množstvo výrobku na špičku prsta obvykle stačí na obe ruky. Stredné množstvo výrobku na špičku prsta stačí na problematické oblasti detskej pokožky a o niečo väčšie množstvo je ideálne na jednotlivé chodidlá.
  • Končekmi prstov vmasírujte do pokožky. Masť sa po zahriatí ľahko rozotiera.
  • Nepoužívajte na otvorené, krvácajúce alebo vlhké rany. Kým výrobok použijete, počkajte, kým sa pokožka úplne nezacelí (reepitelizuje).

Zloženie: 

  • Paraffinum Liquidum  
  • Paraffinum Liquidum & Cera Microcristallina  
  • Ceresin  
  • Lanolin Alcohol  
  • Pantenol  
  • Glycerín  
  • Bisabolol

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »