Flavamed forte perorálny roztok 100 ml

sol por (fľ.skl.+odmerná lyžička) 1x100 ml

Kód tovaru: 2539A

EAN: 4013054015469

7,94 € s DPH

Jednotková cena za liter79,45 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Flavamed forte perorálny roztok sa používa na liečbu produktívneho kašľa, pri ochoreniach pľúc a priedušiek so zvýšenou tvorbou hlienu. Pôsobením Flavamed forte perorálny roztok sa hustý hlien skvapalňuje, čím sa ľahšie vykašliava. Určený pre dospelých a deti od 2 rokov.

Detaily

Indikácie: Flavamed forte perorálny roztok obsahuje liečivo ambroxoliumchlorid a patrí do skupiny mukolytík, liekov na liečbu kašľa a prechladnutia. Flavamed forte perorálny roztok sa používa na liečbu produktívneho kašľa, so zvýšenou tvorbou hlienu, pri ochoreniach pľúc a priedušiek. Pôsobením Flavamedu forte perorálneho roztoku sa hustý hlien skvapalňuje, čím sa ľahšie vykašliava.

Kontraindikácie: Flavamed forte sa nesmie užívať pri známej precitlivenosti na liečivo alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Vek do 2 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Flavamed forte užívajte počas tehotenstva a dojčenia iba na jednoznačný pokyn Vášho lekára! Nie sú známe dostatočné skúsenosti u žien počas tehotenstva a dojčenia. U zvierat sa však zistilo, že liečivo Flavamedu forte prechádza do materského mlieka.

Dávkovanie:

  • Deti vo veku od 2 do 5 rokov: 3 x denne 1/4 odmernej lyžice - 3 x 1,25 ml.
  • Deti vo veku 6 – 12 rokov: 2 - 3 x denne 1/2 odmernej lyžice - 2 -3 x 2,5 ml
  • Mladiství starší ako 12 rokov a dospelí: 3 x denne 5 ml (1 odmerná lyžička) perorálneho roztoku počas prvých 2 - 3 dní, potom 2 x 5 ml (1 odmerná lyžička) perorálneho roztoku denne. Maximálna denná dávka sú 3 odmerné lyžičky. Denná dávka sa môže v prípade potreby krátkodobo zvýšiť na 2 x 10 ml (2 odmerné lyžičky) perorálneho roztoku denne.

 

Flavamed forte sa užíva po jedle s pomocou odmernej lyžičky. Počas liečby je vhodné piť dostatok tekutín. Roztok nepoužívajte po uplynutí 6 mesiacov od prvého otvorenia fľaše.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka ambroxol
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 30mg / 5ml
Lieková forma perorálny roztok
Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Na stiahnutie

Flavamed forte sol

Príbalová informácia

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    31.10.2018
    Dobrý den muzu se zeptat mate ho skladem nebo uz ne.Tady v ČR uz neni ani nebude.Me dceři hodne pomáhá ne jen sirup ale i šumivé tabletku.Dekuji za odpověď.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, máme ešte 20 ks sirupu. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »