Orofar pastilky 24 past

pas ord 1x24 ks

Kód tovaru:

EAN: 4011548030783

Tento produkt už nie je dostupný

9,06 € s DPH

Jednotková cena za cps0,38 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Orofar pastilky pôsobia proti baktériám, vírusom a hubám, ktoré spôsobujú bolesť hrdla a infekcie ústnej dutiny a hrdla. Používa sa pri bolestiach hrdla, spôsobených prechladnutím, zápalom hltana alebo hrtana (s problémami alebo bez problémov s prehĺtaním), pri liečbe áft a zápale ďasien. Orofar pastilky sa môže taktiež používať ako pomocná liečba pri angíne. Je vhodný i pre deti od 4 rokov.

Detaily

Indikácie: Orofar obsahuje látku proti infekcii - benzoxóniumchlorid (antiseptikum) a látku na znecitlivenie - lidokaíniumchlorid (lokálne anestetikum). Používa sa pri bolestiach hrdla, spôsobených prechladnutím, zápalom hltana alebo hrtana (s problémami alebo bez problémov s prehĺtaním), pri liečbe áft a zápale ďasien. Orofar sa môže taktiež používať ako pomocná liečba pri angíne. Orofar roztok sa tiež odporúča na odstránenie zubného plaku. Orofar nedráždi ústnu dutinu a hrdlo. Orofar je určený pre dospelých a pre detí a dospievajúcich vo veku od 4 do 18 rokov.

Kontraindikácie: Ak ste alergický na liečivá alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek tohto lieku. Ak ste alergický na antiseptické lieky obsahujúce kvartérne amóniové soli. Orofar sa neodporúča používať deťom mladším ako 4 roky.

Tehotenstvo a dojčenie: V priebehu gravidity a počas laktácie má byť Orofar užívaný s opatrnosťou, len po porade s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Každé 2 - 3 hodiny nechajte pomaly v ústach rozplynúť 1 pastilku. Dávkovanie je možné zvýšiť na 1 pastilku každú 1 až 2 hodiny. Neprekročte dávku 10 pastiliek denne. Pastilky sa nemajú žuť ani prehĺtať. Liečba áft: pastilku nechajte pomaly rozplynúť v kontakte s aftou. U detí od 4 rokov sa dávkovanie  musí znížiť: denne sa nemá prekročiť dávka 6 pastiliek.

Po užití pastiliek sa nesmie aspoň 1/2 hod jesť a piť.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!




Vlastnosti

Účinná látka benzoxóniumchlorid a lidokaíniumchlorid
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 1mg a 1 mg / 1 past
Lieková forma tvrdé pastilky
Koľko dní Vám vydrží balenie 7

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »