Thiamin Léčiva 50 mg 20 tbl

tbl 50 mg (blis. PVC/Al) 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594739049796

5,61 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Thiamin Léčiva sa používa u dospelých aj detí pri predchádzaní a liečbe stavov z nedostatku vitamínu B1. Nedostatok tiamínu sa prejavuje poruchami nervového systému, poklesom tlaku krvi, poruchami rytmu srdca, nechutenstvom, svalovou slabosťou, psychickými problémami. Tiamín sa dopĺňa pri infekciách, herpese, alkoholizme, dlhodobom strese.

Detaily

Indikácie: Thiamin Léčiva sa používa u dospelých aj detí pri predchádzaní a liečbe stavov z nedostatku vitamínu B1 ako je napr. ochorenie centrálneho aj periférneho nervstva, duševné choroby, ochorenia svalov, sprevádzané svalovou slabosťou, kŕčami, ochorenie srdca s búšením srdca a srdcovou slabosťou, pri stavoch narušenej výživy u alkoholikov a pri ťažkých infekciách, pri liečbe niektorými antibiotikami a chemoterapeutikami, herpesovej infekcii.

Kontraindikácie: Thiamin Léčiva sa neužíva pri precitlivenosti na niektorú zložku lieku.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek je možné užívať v tehotenstve a počas dojčenia.

Dávkovanie: Dávkovanie a dĺžku liečby určuje lekár podľa charakteru ochorenia. Dospelí zvyčajne užívajú 1 tabletu 1 až 3-krát denne, deťom sa podáva denne 1/4 - 1/2 tablety 1-krát denne.

Vlastnosti

Účinná látka tiamín
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 50mg/tbl
Lieková forma tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »