Zľava -2,27 €
Ibalgin duo effect 100g

Ibalgin duo effect 100g

crm der (tuba Al) 1x100 g

Kód tovaru:

EAN: 8594739210011

11,59 € s DPH

13,86 € s DPH

Jednotková cena za kg115,85 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Ibalgin Duo Effect dermálny krém je určený  na liečbu poúrazových stavov a následkov športových úrazov. najmä sprevádzaných opuchom a podliatinami. Ďalej na liečbu bolesti a opuchov svalov a kĺbov rôzneho pôvodu. Ibalgin Duo Effect je určený pre dospelých a deti od 12 rokov.

Detaily

Indikácie: Ibalgin Duo Effect, dermálny krém obsahuje liečivá ibuprofén a heparinoid.Ibalgin Duo Effect dermálny krém je určený na miestnu liečbu bolesti a zápalu svalov, šliach a kĺbov (napr. tenisový lakeť), na úľavu pri bolestiach chrbta, bolestivých stavov pri osteoartróze (ochorenie kĺbov), bolestivých zápalov kĺbových puzdier, zápalov šliach a svalových úponov, reumatických ochorení. Ibalgin Duo Effect dermálny krém je určený tiež na liečbu poúrazových stavov a následkov športových úrazov ako sú: opuchy a krvné podliatiny, vyvrtnutie kĺbu, poranenia mäkkých častí kĺbov.  Môže sa použiť ako doplnková liečba k perorálne podávaným antiflogistikám.

Kontraindikácie: Nepoužívajte Ibalgin Duo Effect, keď ste alergický/á (precitlivený/á) na ibuprofén či heparinoid (liečivá lieku Ibalgin Duo Effect) alebo na ktorúkoľvek pomocnú látku lieku, keď máte sklon k astmatickému záchvatu, žihľavke alebo alergickej nádche po podaní kyseliny acetylsalicylovej alebo niektorých protizápalových liekov, keď trpíte poruchami krvnej zrážavosti, poraďte sa pred použitím lieku s lekárom. Aplikácia do otvorených rán, na sliznice, do očí.

Tehotenstvo a dojčenie: V tehotenstve a počas dojčenia sa liek môže používať len so súhlasom lekára. V posledných troch mesiacoch tehotenstva sa liek nesmie používať, pretože by mohlo dôjsť ku krvácaniu. V čase dojčenia možno liek použiť krátkodobo a na malé plochy.

Dávkovanie: Dospelým a dospievajúcim od 12 rokov sa nanáša na postihnuté miesto a jeho okolie 2 až 3-krát denne v časových odstupoch 4-5 hodín asi 1 mm hrubá vrstva krému, ktorá sa ľahko votrie do kože. Pri ochorení žíl je možné na noc priložiť kompresný obväz. Pri rozsiahlych a bolestivých výronoch sa spočiatku môže miesto ošetrené krémom prekryť nepriedušným obväzom, najlepšie cez noc. Pri silných bolestiach je vhodné liečbu doplniť užívaním tabliet s obsahom liečiva tlmiaceho bolesť a zápal.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka ibuprofén + heparinoid
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 2,5g + 0,1g/ 50g krému
Lieková forma dermálny krém
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »