Sinupret tablety 50 tbl

tbl obd (blister) 1x50 ks

Kód tovaru:

EAN: 4029799119034

9,36 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,19 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Sinupret tablety je fytofarmakum, ktoré uvoľňuje hustý (väzký) hlien pri všetkých ochoreniach dýchacích ciest, ako napr. zápal prínosových dutín, zápal priedušiek. Sinupret tablety sa používajú ako podporná liečba pri liečbe antibiotikami u dospelých a detí od 6 rokov.

Detaily

Indikácie: Pri akútnych a chronických zápaloch prinosových dutín a dýchacích ciest, ako aj podporná liečba pri antibakteriálnej terapii. V horných dýchacích cestách sú to akútne a chronické zápaly prinosových dutín („sinusitis"), ktoré často vznikajú ako obyčajná nádcha spojená so silnými bolesťami hlavy. V dolných dýchacích cestách je to akútna a chronická bronchitída, pri ktorej väzký sekrét poškodzuje sliznicu, bráni jej samočistiacej schopnosti a zhoršuje dýchanie. Výťažok z prvosienky a štiavca má protizápalový účinok. Výťažok z bazy čiernej zmenšuje opuch sliznice čo spolu so sekretolytickým účinkom rastlinných látok, ktoré obsahujeSinupret priaznivo vplýva na jej regeneráciu, uľahčuje vykašliavanie a „ vysmrkanie sa ". Na základe dobrej znášanlivosti prípravku je možné dlhodobé užívanie.

Kontraindikácie: Nie sú známe.

Tehotenstvo a dojčenie: Klinické skúšanie a dlhoročné skúsenosti s podávaním lieku Sinupret® ukazujú, že pri dodržaní predpísaného spôsobu dávkovania a užitia môže byť podávaný počas gravidity. Napriek tomu by sa mal Sinupret®užívať v gravidite a počas laktácie len po konzultácii s lekárom.

Dávkovanie a spôsob podávania: Dospelí: 3x denne 2 obalené tablety.  Deti školského veku: 3x denne 1 obalená tableta. V špeciálnych prípadoch je možné bez rizika zvýšiť podávanú dávku dvojnásobne (= 6 krát denne 2 obalené tablety).

Sinupret® obalené tablety sa užívajú celé, nerozhryzené, zapíjajú sa tekutinou.

Na základe dobrej znášanlivosti lieku je možné dlhodobé užívanie.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka extrakt koreňa horca+kvetu prvosienky s kalichom+vňate štiavca+kvetu bazy čiernej+vňate železníka
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 6mg+18mg+18mg+18mg+18mg/1 tbl
Lieková forma obalené tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »