Systane Balance 10 ml

kvapky očné 1x10 ml

Kód tovaru: T00858

EAN: 8427324883812

14,05 € s DPH

Jednotková cena za liter1 404,81 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka Systane Balance zvlhčujúce očné kvapky je určená pre liečbu suchého oka. Poskytujú dlhotrvajúcu úľavu od príznakov suchého oka ako je pálenie a podráždenie. Môžu sa používať i s kontaktnými šošovkami.

Detaily

Charakteristika: Systane Balance zvlhčujúce očné kvapky je sterilný prípravok. Zvlhčujú povrch oka, obohacujú a stabilizujú lipidovú vrstvu slzného filmu a znižujú nadmerné odparovanie sĺz. Vďaka zloženiu sa môžu používať až pol roka po prvom otvorení, a taktiež pri nosení kontaktných šošoviek.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok môžu používať tehotné a kojace matky.

Použitie: Systane Balance  je možné používať počas celého dňa podľa potreby. Môžu byť použité k liečbe suchého oka spôsobeného nosením kontaktných šošoviek nakvapaním kvapiek pred nasadením kontaktných  šošoviek  a po ich vytiahnutí. Nakvapkajte kvapky do oka a mrknite. Nedotýkajte sa hrotu kvapadla.

Po prvom otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Zloženie: tekutý parafín, propylenglykol, hydroxypropyl-guar, dimyristoyl-fosfatidylglycerol, makrogol-2000-stearát, sorbitan-tristearát, kyselinu boritou, sorbitol, dinatrium-edetát, a konzervačnú látku POLYQUAD (polykvadium-chlorid) 0,001%.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »