Herpesin krém 5g

crm (tuba Al) 1x5 g

Kód tovaru: 55480

EAN: 8594056569724

12,87 € s DPH

Jednotková cena za ks12,87 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Herpesin krém obsahuje aciklovir, ktorý zabraňuje množeniu vírusu v ľudskom organizme. Herpesin krém sa používa na liečbu oparov perí a tváre u dospelých a detí.

Detaily

Indikácie: Herpesin krém, dermálny krém na herpes, sa používa na liečbu oparov perí a tváre u dospelých i u detí. Účinnou látkou Herpesin krému je aciklovir, ktorý výrazne bráni množeniu vírusu v ľudskom organizme. Po prieniku do bunky infikovanej vírusom sa aciklovir postupne mení až na aciklovirtrifosfát, ktorý je vlastnou účinnou látkou.

Kontraindkácie: Nepoužívajte Herpesin krém, keď ste alergický (precitlivený) na aciklovir alebo niektorú z ďalších zložiek Herpesin krému, na herpesové infekcie očí alebo oblasti genitálií. Herpesin krém je určený len na vonkajšie použitie na liečbu oparu perí alebo tváre. Krém nie je určený na liečbu v ústnej dutine.

Tehotenstvo a dojčenie: Tehotné a dojčiace matky môžu liek užívať len na odporučenie lekára. Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Užívanie: Aby bol účinok liečby čo najlepší, je dôležité začať s ňou hneď, ako sa objavia prvé príznaky, t.j. pocit napätia, pálenia alebo pichania v miestach, kde neskôr príde k výsevu oparu. Už vtedy naneste malé množstvo Herpesin krému na postihnuté miesto a na polcentimetrové okolie zdravej kože 5 krát denne približne v štvorhodinových intervaloch s vynechaním nočnej dávky. Liečba má trvať 5 dní. Ak nenastane zlepšenie, je možné v liečbe pokračovať ešte ďalších 5 dní. Ak pretrvávajú príznaky aj po 10 dňoch liečby, vyhľadajte lekára.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka aciclovir
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 50mg/ 1g
Lieková forma dermálny krém

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »