Nasivin Soft 0,025% sprej pre deti 10 ml

aer nao (dávkovač 3K systém, fľaša PE) 1x10 ml

Kód tovaru: 92935

EAN: 8588003036179

6,58 € s DPH

Jednotková cena za liter657,58 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nasivin Soft 0,025% sprej je lokálne pôsobiaci liek proti nádche. Nasivin Soft 0,025% znižuje prekrvenie a opuch sliznice, uvoľňuje priechodnosť horných dýchacích ciest, znižuje bolestivosť pri zápale stredného ucha a katare Eustachovej trubice. Účinok Nasivin Soft 0,025% nastupuje do 25 sekúnd po aplikácii. Je určený pre deti od 1 do 6 rokov. Neobsahuje konzervačné látky.

 

Detaily

Indikácie: Nasivin soft 0,025% sa používa pri akútnej nádche, nádche prejavujúcej sa vo forme opakovaného výtoku z nosa a pri chronickej nádche. Okrem toho sa používa na uvoľnenie odtoku nosového hlienu pri zápaloch prínosových dutín, pri nedoslýchavosti v dôsledku opuchu Eustachovej trubice (katar Eustachovej trubice) a pri zápale stredného ucha. Prípravok sa taktiež môže použiť na odpuchnutie sliznice pri diagnostických zákrokoch.

Kontraindikácie: Nepoužívajte Nasivin Soft 0,025%, keď ste alergický (precitlivený) na liečivo alebo na niektorú z ďalších zložiek Nasivin Soft 0,025%, keď máte zápal nosovej sliznice spojený s tvorbou chrást (rhinitis sicca). Nepodávať deťom mladším ako jeden rok.

Tehotenstvo a dojčenie: Ak tento liek používa dospelý, počas tehotenstva a dojčenia sa nesmie prekročiť odporúčaná dávka lieku, pretože predávkovanie môže zhoršiť prívod krvi k nenarodenému dieťaťu alebo znížiť tvorbu mlieka. Pred použitím lieku by ste sa mali poradiť s lekárom, ktorý starostlivo zváži pomer medzi prínosom a rizikom liečby týmto liekom.

Dávkovanie: Deťom od 1 do 6 rokov sa podáva 1 dávka (1 vstreknutie) dva až trikrát denne do každej nosovej dierky.

Nasivin Soft 0,025% môže používať len krátkodobo (najviac 5-7 dní). Je potrebné predchádzať dlhodobému používaniu tohto lieku. Pri dlhšom používaní lieku Nasivin Soft 0,025% môže dôjsť k poškodeniu povrchu sliznice so spomalením pohybu riasiniek. Okrem toho môže dôjsť k trvalému poškodeniu a zápalu nosovej sliznice s tvorbou chrást (rhinitis sicca).

Vlastnosti

Účinná látka oxymetazolíniumchlorid
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 0,025g / 100ml
Lieková forma nosová roztoková aerodisperzia s odmerným dávkovaním
Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »