Hylo-Gel očné kvapky 10ml

zvlhčujúce očné kvapky 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 4031626710789

17,57 € s DPH

Jednotková cena za liter1 756,76 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravonícka pomôcka Hylo-Gel zvlhčujúce očné kvapky sa používa na intenzívnu úľavu a liečbu symptómov suchého oka - pálenie, svrbenie, pocit cudzieho telesa v oku. Obsahuje kyselinu hyalurónovú vo zvýšenej koncentrácii, preto sa kvapky vyznačujú gélovitejšou konzistenciou. Môžu sa používať s kontaktnými šošovkami, 6 mesiacov po otvorení.

Detaily

Charakteristika:HYLO®-GEL obsahuje hyaluronát sodný, prirodzenú látku, ktorá se nachádza v oku, ale tiež v iných častiach tela. Táto látka má zvláštne fyzikálne vlastnosti – na povrchu oka vytvára rovnomerný, stabilný a dlhodobo priľnavý zvlhčujúci film, ktorý je odolný proti odplaveniu. Vďaka týmto bioadhezívnym vlastnostiam sú rohovka a spojovka ošetrené a spolu s prirodzenými slzami ideálne klzké pre mrkanie. HYLO®-GEL obsahuje veľké množstvo hyaluronátu sodného, čo spôsobuje jeho vysokú viskozitu. Vďaka tomu je oko veľmi intenzívne a dlhodobo zásobované stabilným zvlhčujúcim filmom. Trvalé alebo silnejšie problémy sa zmiernia a oko je chránené pred podráždením.
Po operačných zákrokoch na oku alebo po poraneniach oka môže byť prirodzená sekrécia sĺz znížená. Regenerácia povrchových tkanív oka vyžaduje trvalé a dostatočné zvlhčovanie. Používaním zdravotníckej pomôcky HYLO®-GEL budú rohovka a spojovka dlhodobo a trvalo zásobované vlhkosťou, takže fyziologické hojenie môže optimálne prebiehať.Vzhľadom na to, že HYLO®-GEL neobsahuje žiadne konzervačné látky, je znášaný výborne. Naviac neobsahuje fosfáty – takže sú vylúčené komplikácie s tvorbou usadenín na rohovke.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok môžu používať tehotné a kojace matky.

Použitie: Počet denných dávok prípravku HYLO®-GEL je individuálny - záleží na osobnom úsudku a na základe odporúčaní Vášho očného lekára. Väčšinou sa používa 3krát denne 1 kvapka do spojovkového vaku každého oka. Pri intenzívnejších problémoch je možné HYLO®-GEL používať počas dňa aj častejšie. V prípade, že by ste mali  HYLO®-GEL používať častejšie (napr. viac ako 10 krát denne), nechajte si svoje oči pravidelne vyšetrovať očným lekárom. HYLO®-GEL je určený na dlhodobé používanie, no pri dlhodobo trvajúcich problémoch (napr. dlhšie ako dva týždne) by ste mali – ako pri každom ochorení – požiadať o radu svojho očného lekára.

Po prvom otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Zloženie: hyaluronát sodný (2mg/ml), sorbitol, citrátový pufer, sterilná voda

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »