Dolgit krém 50g

crm der 1x50 g

Kód tovaru:

EAN: 4028352000284

6,34 € s DPH

Jednotková cena za kg126,90 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Dolgit krém je vysoko efektívny v lokálnej liečbe reumatických i nereumatických bolestí pohybového systému - bolesť svalov a kĺbov (tenisový lakeť a pod.), a tiež v liečbe poranení pohybového aparátu - natiahnutie, vyvrtnutie, opuch. Liek sa rýchle absorbuje kožou a pôsobí v postihnutom tkanive. Dolgit krém je určený pre dospelých a deti od 14 rokov.

Detaily

IndikácIe: Dolgit krém je určený na miestnu liečbu poranení pohybových ústrojov ako je pohmoždenie, výron, vymknutie, vykĺbenie a natiahnutie svalu, pri športe alebo pri nehodách. Na odporučenie lekára sa liek používa na liečbu akútnych či chronických zápalových a bolestivých chorobných stavov pohybových ústrojov (zápalových reumatických ochorení kĺbov, ochorenie chrbtice, opuchov alebo zápalov mäkkých tkanív, priliehajúcich ku kĺbom, napr. ťahových váčkov (búrz), šliach, šľachových pošiev, väzív a kĺbových puzdier, ďalej pri stuhnutosti ramena, bolestiach svalov, lumbagu, pri bolestiach spojených s degeneratívnym ochorením kĺbov (artróza) a pri zápaloch žíl.

KontraindikácIe: Dolgit krém sa nesmie používať pri známej precitlivenosti na ibuprofén, pomocné látky a iné protizápalové lieky (nesteroidné antiflogistiká), ktorá sa v minulosti prejavila záchvatmi astmy, žihľavkou alebo nádchou. Dolgit krém nesmie byť použitý na porušený kožný povrch (otvorené rany alebo kožné ochorenia), ani na sliznice. Dolgit krém nie je vhodný na liečbu detí do 14 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Počas tehotenstva a dojčenia je možné liek použiť iba na odporučenie lekára. Pri dojčení sa liek nesmie dlhodobo nanášať na veľké plochy, v poslednej tretine tehotenstva sa liek nepoužíva.

Použitie: Pokiaľ lekár neodporučí inak, nanesie sa 3 až 4 krát denne v časových odstupoch 3 až 4 hodiny na postihnuté miesto 4 až 10 cm dlhý prúžok krému a starostlivo sa votrie. Prenikanie krému cez kožu môže byť podporená použitím okluzívneho obväzu. Podľa rozhodnutia lekára je možné prienik účinne podporiť použitím ionoforézy. Dolgit krém má byť aplikovaný pod katódu. U reumatických ochorení dĺžku liečby určuje lekár, väčšinou postačia 2 – 3 týždne, pri poraneniach pri športe alebo pri nehode 2 týždne. Po nanesení lieku Dolgit krému na postihnuté miesto sa odporúča umytie rúk (pokiaľ sa krém nenanášal na ruky).

Vlastnosti

Účinná látka Ibuprofén
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 5 g / 100 g
Lieková forma dermálny krém
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »