Libenar nosové kvapky pre deti 15x5ml

roztok v ampulkách 15x5 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594060894225

7,93 € s DPH

Jednotková cena za liter105,73 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka Libenar nosové kvapky pre deti je tvorená jednorázovými ampulkami s obsahom sterilného izotonického roztoku chloridu sodného. Sú určené pre každodennú hygienu nosa u novorodencov a detí. Libenar nosové kvapky sú vhodné na riedenie hlienov počas nádchy, na zvlčenie nosovej sliznice.

Detaily

Charakteristika: Libenar je vhodný najmä pri nádche a pri alergickej nádche. Odstraňuje hlien z nosa a tým uľahčuje dojčenie a spánok dojčaťa. Je vhodný na čistenie nosa detí, ktoré ešte nevedia správne smrkať. Pomáha odstraňovať nadbytočné nosné sekréty a vďaka svojmu zvlhčujúcemu pôsobeniu rýchlo upokojuje suchú sliznicu. Odstraňuje hlien z nosa a tým uľahčuje dojčenie a spánok dojčaťa. Je vhodný na čistenie nosa detí, ktoré ešte nevedia správne siakať. Pomáha odstraňovať nadbytočné nosové sekréty a vďaka svojmu zvlhčujúcemu pôsobeniu rýchlo upokojuje suchú sliznicu.

Nepoužívajte: V prípade, že ampulka je otvorená alebo poškodená. Nepoužívajte na čistenie alebo vlhčenie kontaktných šošoviek. Prípravok nie je určený na injekčné podanie.

Dávkovanie: U dojčiat a detí podľa potreby zvyčajne niekoľko kvapiek do každej nosnej dierky 1 až 3-krát denne alebo pred každým dojčením. Spôsob použitia: Otočte motýľkovitým uzáverom a oddeľte ho od ampulky. Nakloňte hlavu doprava a opatrne vsuňte plastový kónus ampulky do ľavej nosnej dierky. Stlačte ampulku, až vytečie požadované množstvo roztoku. Nakloňte hlavu doľava a rovnaký postup opakujte do pravej nosnej dierky. Zdvihnite hlavu a opatrne osušte nadbytočný roztok. Skôr ako sa vysiakate, nechajte roztok pôsobiť niekoľko minút. Ampulku zatvorte tak, aby hrot na motýľkovitom uzávere zapadol do otvoru v kónuse.

Upozornenie: Po otvorení ampulky spotrebujte obsah do 48 hodín.

Zloženie: Sterilný fyziologický roztok (100 ml roztoku obsahuje 0,9 g chloridu sodného a čistenú vodu). Bez  konzervačných látok.

 

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »