Zľava -2,29 €
Excipial U Hydrolotio 200 ml

Excipial U Hydrolotio 200 ml

emu der 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 7612076354715

8,19 € s DPH

10,48 € s DPH

Jednotková cena za liter40,97 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Excipial U Hydrolotio je určený na ochranu a ošetrovanie pokožky pri chorobách ako  mierne suchá pokožka, akné, mierne podráždenie a svrbenie. Excipial U Hydrolotio hydratuje pokožku a pôsobí mierne protisvrbivo. Je nekomedogénny.

Detaily

Indikácie: Liek je vhodný špeciálne pre veľkoplošné použitie na ochranu a ošetrovanie citlivej alebo mierne podráždenej kože. Excipial U Hydrolotio je určený pre normálny až mierne suchý typ kože. Liek je vhodný ako doplnok miestnej liečby kožných ochorení silno účinnými kožnými prípravkami, ktorú určí lekár (napr. počas dňa Excipial U, na noc prípravky s obsahom kortikoidov) a pri doliečovaní kožných ochorení. Liek môžu používať dospelí, mladiství a deti všetkých vekových skupín, môžu sa používať i v období ťarchavosti a dojčenia.

Kontraindikácie: Liek nesmú používať pacienti so známou precitlivelosťou na ureu alebo ostatné zložky lieku. Do otvorených rán a na sliznice.

Teotenstvo a dojčenie: Liek sa môže používať v období ťarchavosti a dojčenia.

Dávkovanie: Ak lekár neurčí inak, liek sa nanáša 2 až 3 krát denne na postihnuté miesta. Pri kombinácii so silno
účinnými kožnými prípravkami určí lekár vhodný liečebný postup, ktorý je nutné dodržiavať. Upozornenia: Ak sa do 6 týždňov od zahájenia liečby príznaky ochorenia nezlepšia alebo sa naopak zhoršujú, alebo sa vyskytnú nežiaduce účinky či nezvyčajné reakcie, poraďte sa o ďalšom používaní lieku s lekárom. Pri náhodnom požití lieku dieťaťom sa poraďte s lekárom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka močovina
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 20 mg / 1 ml
Lieková forma dermálna emulzia
Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Na stiahnutie

Excipial Hydrolotio

Príbalová informácia

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »