GS Eladen Premium 30cps

11,41 € s DPH

Jednotková cena za cps0,38 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Eladen GS obsahuje špeciálnu kombináciu látok, ktoré vyživujú pleť a priaznivo ovplyvňujú kvalitu a vzhľad vlasov a nechtov. Eladen GS s jeho aktívnymi  zložkami majú navyše blahodarný vplyv na kvalitu pleti, podporujú jej elasticitu, sviežosť a hladkosť.

 

 

Detaily

Charakteristika:Výživový doplnok Eladen GS obsahuje špeciálnu kombináciu látok, ktoré vyživujú pleť a priaznivo ovplyvňujú kvalitu a vzhľad vlasov a nechtov.Eladen GS s jeho aktívnymi  zložkami majú navyše blahodarný vplyv na kvalitu pleti, podporujú jej elasticitu, sviežosť a hladkosť.

Aktívne zložky prípravku GS Eladen podporujú krásu Vašej pleti a nechtov vďaka týmto 4 hlavným účinkom: podporujú ich obnovu a rast, posilňujú a spevňujú ich štruktúru,priaznivo pôsobia na ich odolnosť, dodávajú im žiarivý lesk.

Nepoužívajte: Nie je určené pre deti do 12 rokov.Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Užívajte pravidelne 1–2 kapsuly denne.Kapsuly je vhodné užívať naraz kedykoľvek v priebehu dňa, najlepšie s jedlom a zapiť dostatočným množstvom tekutín. Priaznivý účinok možno očakávať približne po 3 mesiacoch užívania. Podľa potreby môžete kúru predĺžiť alebo zopakovať. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Nosiče (sójový olej, palmový olej, kokosový olej, včelí vosk žltý), želatína, L-methionín, glycerol, L-cystín, extrakt z prasličky roľnej, glukónan zinočnatý, kyselina p-aminobenzoová, DL-alfa-tokoferol acetát, emulgátor (sójový lecitín), D-pantothénan vápenatý, nikotínamid, fumaran železnatý, glukónan meďnatý, farbivá (E 172, E 171, E 555), pyridoxín hydrochlorid, thiamín hydrochlorid, riboflavín, retinol palmitát, kyselina listová, biotín

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

   

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)