Barnys Celadrin masť forte 40 g

EAN: 8594156160449

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

9,98 € s DPH

Jednotková cena za kg249,50 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Barnys Celadrin masť forte je určený na pokožku. Barnys Celadrin masť forte priaznivo pôsobí na namáhané kĺby, natiahnuté svaly a šľachy.

Detaily

Charakteristika: Kozmetický výrobok BARNY´S Celadrin™ masť FORTE je určená na natieranie pokožky a masáž v oblasti namáhaných kĺbov, natiahnutých svalov a šliach. Patentovaná látka Celadrin™ obsahuje cetylované deriváty kyseliny myristovej, myristoolejovej, palmitoolejovej,palmitovej a ďalšie. Efekt prípravku Celadrin™ masť forte pocítite už niekoľko minút po jeho aplikácii. Vďaka mentolu vytvára chladivý efekt. Masť je vhodná ako doplnok k výživovému doplnku Barny´s Celadrin™ forte.

Nepoužívajte: Deti mladšie ako 2 roky môžu Celadrin krém používať iba po konzultácii s lekárom. Určený iba na vonkajšie použitie. Zamedzte kontaktu s očami. Nepoužívajte na poranenú či inak poškodenú pokožku. V prípade precitlivelosti na zložky prípravku alebo dlhšie trvajúce kontaktné reakcie na prípravok prerušte používanie a o ďalšom sa poraďte s ošetrujúcim lekárom alebo lekárnikom.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Aplikujte na postihnuté miesto tenkú vrstvu krému 3-4x za deň.

Zloženie: Aqua, CeladrinTM 7,5%, Menthol 1,25%, Aloe vera, Cetyl alcohol, Glycerin veg, Glyceryl monostearate se, Hydroxypropyl Mentholcellulose, Potassium Sorbate, Squalane, Stearic acid, Stearyl alcohol, éterické oleje – Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Eucalyptus Oil, Peppermint Oil, Tea Tree Oil, Wintergreen Oil, Cinnamon Cassia Oil.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)