Carlmark Collagen 10 ml

pleťový koncentrát na vrásky 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 9316254205766

17,33 € s DPH

Jednotková cena za liter1 733,40 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CARLMARK Collagen je určený pre každú vekovú skupinu a každý druh pokožky ako veľmi účinný prostriedok proti ochabnutiu pleti a výskytu vrások. CARLMARK Collagen dodáva pleti mladistvý a zdravý vzhľad.

Detaily

Charakteristika: Kolagén je stavebnou bielkovinou kože. Kolagénové vlákna predstavujú oporu kože a zabezpečujú jej hydratáciu (vlhkosť) a napätie. Spolu sú zodpovedné za spojitosť, elasticitu a pevnosť pokožky a iných tkanív. Už po 25. roku života sa tvorba kolagénu postupne znižuje o 1 až 1,5 % ročne, čo zapríčiňuje vznik prvých vrások a ochabnutie pokožky. Aplikovaním Collagenu možno tento proces spomaliť a minimalizovať. Collagen liquid obsahuje bioaktívny, 100 % čistý, prírodný rastlinný extrakt koncentrovaného kolagénu, s podobnou molekulovou štruktúrou ako kolagén v koži, ako aj bio-nano opúzdrené aminokyseliny, ktoré sú základom pre tvorbu kožného kolagénu. Obsahuje aj vysoko vlhkostný faktor z polysacharidov, ktorý zabezpečí 75%-nú vlhkosť pokožky (všeobecne kolagén zabezpečuje iba 31% vlhkosti pokožky). Koncentrovaný CARLMARK Collagen je vysoko kvalitný rastlinný výťažok. Obsahuje sacharidy a proteíny v špecifickom pomere, čím sa líši od zvieracieho kolagénu, ktorého vstrebateľnosť pokožkou je veľmi obmedzená. Collagen liquid vytvára na povrchu kože hydrofilný film, ktorý má schopnosť pohlcovať a zadržiavať vodu, a tým zvyšovať jej vlhkosť.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku alebo pri alergickej reakcii na prípravok. Na otvorené rany a sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Jemne naneste na tvár a dekolt ráno a večer. Použitie podľa potreby vydrží 2-3 týždne.

Zloženie: aqua, faex extract (rastlinný kolagén), propylene glycol, phenoxyethanol, hydroxyethylcellulose

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »