AVILUT Ginkgo Recordati cps 90

cps 1x90 ks

Kód tovaru: T02967

EAN: 8594002956707

31,69 € s DPH

Jednotková cena za cps0,35 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok AVILUT Ginkgo obsahuje vitamín E,ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.Ginkgo biloba v prípravku AVILUT Ginkgo  podporuje periférny obehový systém.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok AVILUT Ginkgo Extra obsahuje vitamín E,ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.Ginkgo biloba v prípravku AVILUT Ginkgo Extra podporuje periférny obehový systém.

Luteín a zeaxantín patria medzi karotenoidy, ktoré tvoria významnú skupinu antioxidantov. Tieto karotenoidy sa akumulujú vo vyššom množstve hlavne v žltej škvrne sietnice oka (makula). S pribúdajúcim vekom však koncentrácia karotenoidov v oku klesá. Žltá škvrna (makula lutea) obsahuje vysokú koncentráciu pigmentov: luteín a zeaxantín.

Nepoužívajte: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je určené pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula denne. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: luteín 20 % 60 mg (12 mg luteínu v jednej kapsule), zeaxantín 1 mg, ginkgo biloba (štandardizovaný extrakt ginkgo biloba 24/6) 60 mg, vitamín E (DL – α-tokoferyl acetát) 30 mg, aescín 20 % 150 mg (30 mg čistého aescínu), rutín 60 mg. Prídavné látky: želatína, sójový olej, glycerol, čistená voda, lecitín, včelí vosk, oxidy železa, karamel.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »