Ambroxol AL 75 retard 20 tbl

cps plg 75 mg 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 4024773013315

6,59 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,33 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Ambroxol AL 75 retard je liek patrí do indikačnej skupiny expektorancia, mukolytiká.Účinnou látkou je ambroxol hydrochlorid.Ambroxol AL 75 retard má sekretolytický a sekretomotorický účinok. Znižuje viskozitu hlienu a podporuje jeho uvoľňovanie.

Detaily

Indikácie: Liek sa používa pri liečbe akútnych a chronických ochorení dýchacích ciest, u ktorých dochádza k poruche viskozity a obtiažnemu vykašliavaniu hlienu, ako je napríklad akútna a chronická bronchitída.

Kontraindikácie: Ambroxol AL 75 retard sa nesmie podávať pri známej precitlivenosti na ambroxol hydrochlorid alebo pomocné látky. Pri porušenej bronchomotorike a zvýšenom množstve sekrétu by sa mal Ambroxol AL 75 retard podávať len s veľkou opatrnosťou z dôvodu nahromadenia sekrétu. Počas tehotenstva, predovšetkým v prvých troch mesiacoch, a v období dojčenia sa môže liek podávať len po starostlivom zvážení rizika a prospechu, pretože dosiaľ nie sú k dispozícii dostatočné skúsenosti u týchto žien.

Nie je známe, že by pri užívaní lieku mohlo dôjsť k zníženiu pozornosti pri vedení motorových vozidiel alebo obsluhe strojov.

Tehotenstvo a dojčenie: Počas tehotenstva, predovšetkým v prvých troch mesiacoch, a v období dojčenia sa môže liek podávať len po starostlivom zvážení rizika a prospechu, pretože dosiaľ nie sú k dispozícii dostatočné skúsenosti u týchto žien.
Dávkovanie: Dospelým a deťom starším ako 12 rokov sa podáva 1 kapsula 1-krát denne, najvhodnejšie je večer po jedle. Kapsula sa prehltne nerozhryzená a zapije sa dostatočným množstvom tekutiny, napr. voda, šťava alebo čaj.Dĺžka liečby je 4 až 5 dní, pokiaľ lekár neodporučí inak.

Vlastnosti

Účinná látka ambroxoliumchlorid
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 75 mg
Lieková forma kapsuly s predĺženým uvoľňovaním
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »