SYSTANE Gel Drops 10 ml

kvapky očné gélové 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 842732488660

Tento produkt už nie je dostupný

13,50 € s DPH

Jednotková cena za liter1 350,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zvlhčujúce gélové kvapky SYSTANE ULTRA poskytujú mimoriadnu ochranu pacientom so syndrómom suchého oka. Na rozdiel od klasických očných kvapiek vytvára SYSTANE GEL DROPS na povrchu oka regeneračný gélový film.

Detaily

Charakteristika:Zvlhčujúce gélové kvapky SYSTANE ULTRA poskytujú mimoriadnu ochranu pacientom so syndrómom suchého oka. Na rozdiel od klasických očných kvapiek vytvára SYSTANE GEL DROPS na povrchu oka regeneračný gélový film.

SYSTANE GEL DROPS má jednoduché použitie a dlhodobejšie pôsobenie,ako iné očné kvapky aplikovanej pre dosiahnutie dlhodobej úľavy od príznakov suchého oka.Preto je obzvlášť vhodný pre prípady ťažkého poškodenia povrchu oka a pre aplikáciu na noc.Takisto zábudliví používatelia ocenia jeho predĺžený účinok.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak,ak dôjde k zmene zafarbenia alebo zakalenie, ak pocítite bolesť očí,ak spozorujete zmeny videnia,ak dôjde k začervenaniu alebo podráždeniu očí po viac ako 72 hodinách.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie:Podľa potreby nakvapkajte 1 až 2 kvapky do každého postihnutého oka.

Zloženie: 0,4% polyetylénglykol,0,3% propylénglykol.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »