Compeed náplasť na pľuzgiere malá 6 ks

malá, 1x6 ks

Kód tovaru:

EAN: 5708932023801

7,18 € s DPH

Jednotková cena za ks1,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícky prostriedok Compeed náplasť na pľuzgiere malá je vhodná na menšie pľuzgiere na pätách a chodidlách. Compeed náplasť na pľuzgiere malá okamžite uľavuje od bolesti a tlaku,je vodeodolná,diskrétna a pohodlná.

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícky prostriedok Compeed náplasť na pľuzgiere malá je vhodná na väčšie pľuzgiere na pätách a chodidlách. Compeed náplasť na pľuzgiere malá okamžite uľavuje od bolesti a tlaku,je vodeodolná,diskrétna a pohodlná.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Okolie pľuzgiera očistite a vysušte. Pred aplikáciou ohrejte náplasť po dobu 1 minúty medzi dlaňami, aby ste zlepšili jej priľnavosť. Odstráňte vrchný papier s potlačou z náplasti. Odstráňte veľký biely papier zo spodnej časti. Nedotýkajte sa lepivého povrchu. Náplasť nalepte priamo na pľuzgier. Náplasť ponechajte na mieste tak dlho, dokiaľ sa sama nezačne odlepovať. Pokiaľ chcete náplasť odstrániť, pomaly ju napínajte pozdĺž pokožky. Používajte do úplného zahojenia pokožky

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »