Systane HYDRATION Bez konzervačných látok očné kvapky zvlhčujúce 10 ml

očné kvapky zvlhčujúce 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 300651510232

14,67 € s DPH

Jednotková cena za liter1 467,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Systane Hydration očné kvapky je zdravotícka pomôcka určená na každodenné použitie. Systane Hydration očné kvapky pomáhajú zvlhčiť suché oko a redukovať svrbenie a pálenie oka.

Detaily

Charakteristika: Systane HYDRATION zvlhčujúce očné kvapky zachytávajú vodu pre zabezpečenie lepšieho hydratačného účinku a zvlhčenie a poskytujú predĺženú, dlhotrvajúci úľavu. Tiež napomáhajú regenerácii poškodených buniek na povrchu oka. Pre dočasnú úľavu od pálenia a podráždenia spôsobeného suchosťou oka. môžu byť taktiež použité na opätovné zvlhčenie všetkých silikón-hydrogélových a mäkkých (hydrofilných) kontaktných šošoviek pri pocite mierneho podráždenia, nepohodlia a zahmleného videnia.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Pred prvým použitím sa fľaštička drží v uhle 90 stuňov a vypustí sa 1 kvapka produktu.
Pri aplikácii sa fľaša drží tesne pod viečkom a otočí sa uzáverom, aby sa otvorila. Kvapky sa kvapnú do oka a okom sa žmurkne. Po použití, pred uzavretím uzáveru na fľaške, sa pretrepe fľaškou smerom nadol, aby sa odstránili zvyškový produkt, ktorý môže zostať na špičke a až potom sa fľaška uzavrie.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »