OPTI-FREE Express roztok na šošovky 355 ml

1x355 ml

Kód tovaru: O52614

EAN: 300651144611

14,87 € s DPH

Jednotková cena za liter41,89 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

OPTI-FREE Express roztok na šošovky je prípravok určený na ošetrenie a čistenie šošoviek. OPTI-FREE Express roztok na šošovky pomáha udržať šošovky svieže po celý deň.

Detaily

Charakteristika: OPTI-FREE® EXPRESS® udržuje Vaše šošovky svieže po celý deň tým, že zabezpečuje vlhkosť šošovky a chráni ju pred tvorbou bielkovinových depozitov. Kombinácia citrátu, Tetronic ® 1304* a AMP-95* udržuje Vaše šošovky čisté a v správnych podmienkach aj v púzdre na šošovky.
Každá kľúčová látka má svoju vlastnú špeciálnu úlohu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Dôkladne opláchnite obidve strany šošovky (5 sekúnd) roztokom OPTI-FREE® EXPRESS®. Naplňte púzdro na šošovky čerstvým roztokom OPTI-FREE® EXPRESS® Umiestnite šošovky do púzdra a pevne ho uzavrite.  Nechajte šošovky v roztoku cez noc, najmenej však 6 hodín. Šošovky sú teraz pripravené na nasadenie. Po dezinfekcii môžu byť šošovky týmto roztokom opláchnuté. Pred manipuláciou so šošovkami si umyte a osušte ruky. Vždy vylejte použitý roztok, púzdro na šošovky vypláchnite roztokom OPTI-FREE® EXPRESS® a nechajte oschnúť na vzduchu. Alcon odporúča meniť púzdro tak často, ako je to možné.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »