Swiss Naturevia Laktobacilky Kids s čerešňovou príchuťou 30 + 3 pastilky

čerešňové pastilky (10% zdarma) 1x33 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594187090258

12,36 € s DPH

Jednotková cena za cps4,12 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Swiss Naturevia Laktobacilky Kids je výživový doplnok určený pre deti od 3 rokov. Swiss Naturevia Laktobacilky Kids vo forme cmúľacích pastiliek s čerešňovou arómou.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Laktobacilky detské, cmúľacie pastilky s čerešňovou príchuťou určené pre deti od 3 rokov. Každá pastilka obsahuje: 3 humánne kmene baktérií (1 miliardu mikroopúzdrených aktívnych buniek).

Nepoužívajte: Neužívať pokiaľ je bezpečnostný uzáver pod viečkom poškodený. V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. U detí do 3 rokov. Nesmie sa požívať ako náhrada rozmanitej stravy.

Dávkovanie: Deti od 3 do 6 rokov 1 pastilka denne,  od 7 do 12 rokov 1-3 pastilka denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie: Každá pastilka obsahuje: 

3 humánne kmene baktérií (1 miliardu mikroopúzdrených aktívnych buniek)

Lactobacillus Rhamnosus HA-111........... 80%...........800 miliónov

Bifidobacterium Longum   HA-135............10%...........100 miliónov

Lactobacillus Acidophilus  HA-122............10%...........100 miliónov

Produkt ďalej obsahuje: MALTODEXTRÍN, kyselina askorbová-antioxidant, prírodná čerešňová aróma, stearan horečnatý, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), prírodné farbivo (karmín), celulóza, cukor, náhradné sladidlo: sorbitol.

Produkt neobsahuje: chemické konzervačné látky ani pšeničné produkty. Skladujte pri izbovej teplote, po otvorení pre maximálnu účinnosť je lepšie uskladniť v chladničke.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 33

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »