OPTI-FREE PureMoist roztok na šošovky 300 ml

1x300 ml

Kód tovaru:

EAN: 300651361087

15,99 € s DPH

Jednotková cena za liter53,30 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

OPTI-FREE PureMoist roztok na šošovky je prípravok určený na ošetrenie a čistenie šošoviek. OPTI-FREE PureMoist roztok na šošovky pomáha udržať šošovky svieže a zvlhčené až po dobu 16 hodín.

Detaily

Charakteristika: Pri používaní podľa návodu viacúčelový dezinfekčný roztok OPTI - FREE® PureMoist ®:

Čistí Vaše šošovky tým, že z nich denne pri dezinfekcii a uchovávaní odstráni nahromadené lipidy a bielkoviny.

Bio - kompatibilné zdvojené dezinfekčné prostriedky POLYQUAD® a ALDOX® pôsobia proti škodlivým mikroorganizmom ( baktérie, plesne a Acanthamoeba )

Používa sa pre opláchnutie a uchovávanie Vašich silikón - hydrogélových a mäkkých ( hydrofilných ) kontaktných šošoviek .

Zloženie slúži na dezinfekciu a uchovávanie šošoviek v púzdre po dobu až 30 dní po dezinfekcii.

Ak je viacúčelový dezinfekčný roztok OPTI - FREE® PureMoist ® používaný denne, nie je potrebný žiadny ďalší enzymatický čistiaci prípravok. Neuchovávajte Vaše šošovky vo fyziologickom roztoku namiesto vo viacúčelovom dezinfekčnom roztoku OPTI - FREE® PureMoist ®. Fyziologický roztok šošovky nevydezinfikuje.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  • Pred použitím úplne odstráňte potlačenou fóliu, umiestnenú okolo hrdla fľaše.
  • Pred manipuláciou so šošovkami si vždy umyte a opláchnite ruky.
  • Šošovky pri každom vybratí očistite, zregenerujte, opláchnite a vydezinfikujte.
  • Vždy najskôr manipulujte s rovnakou šošovkou, pravou alebo ľavou, aby ste predišli zámene.
  • Po použití puzdro vyprázdnite, vypláchnite čerstvým viacúčelovým dezinfekčným roztokom OPTI-FREE® PureMoist ® a nechajte vyschnúť na suchom vzduchu.

PRE OPTIMÁLNE VÝSLEDKY NASLEDUJTE TIETO POKYNY PRE ČISTENIE, OBNOVENIE, DEZINFEKCIU A ODSTRÁNENIE BIELKOVÍN:

  • Dôkladne navlhčite každú stranu šošovky viacúčelovým dezinfekčným roztokom OPTI-FREE® PureMoist ®. Šošovky miešajte po dobu 20 sekúnd.
  • Každú stranu šošovky dôkladne opláchnite po dobu 10 sekúnd rovnomerným prúdom viacúčelového dezinfekčného roztoku OPTI-FREE® PureMoist ®.
  • Naplňte púzdro na šošovky čerstvým viacúčelovým dezinfekčným roztokom OPTI-FREE® PureMoist ®. Nechajte šošovky v uzavretom puzdre cez noc, najmenej však 6 hodín. Po namočení sú šošovky pripravené na použitie.

Ak zostanú na kontaktných šošovkách nejaké usadeniny, opláchnite ich pred nasadením viacúčelovým dezinfekčným roztokom OPTI-FREE® PureMoist ®. Šošovky môžete ponechať v uzavretom puzdre na šošovky s viacúčelovým dezinfekčným roztokom OPTI-FREE® PureMoist ® až 30 dní. Po tejto dobe sa musí Vaše šošovky každých 30 dní a pred nosením očistiť a vydezinfikovať pomocou viacúčelového dezinfekčného roztoku OPTI-FREE® PureMoist ®. Pokyny očného špecialistu vždy dodržujte. Pokyny pre starostlivosť o šošovky nemeňte bez porady s očným špecialistom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »