Perspi-Guard sprchový krém 200 ml

Antibacterial Bodywash 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 5060169700130

9,48 € s DPH

Jednotková cena za liter47,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Perspi-Guard sprchový krém je antibakteriálny sprchový krém, ktorý pomáha eliminovať telesný zápach z podpazušia a chodidiel. Perspi-Guard sprchový krém je vhodný na každodenné použitie pre mužov i ženy.

Detaily

Charakteristika: Perspi-Guard Antibakteriálny sprchový krém bol vyvinutý tak, aby čistil pokožku a eliminoval nepríjemný telesný zápach na problematických miestach, ako je podpazušie a chodidlá. Nejde o štandardný sprchový gél, ale špeciálny produkt eliminujúci telesný zápach. Antibakteriálny sprchový krém, ktorý je špeciálne navrhnutý pre použitie v kombinácii s Perspi Guard antiperspirantom pre kontrolu nadmerného potenia, vlhkosti a nepríjemných pachov spôsobených nadmerným potením.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek produktu

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Používajte pravidelne, aby ste sa zbavili nepríjemného zápachu spôsobeného baktériami. Aplikujte na problémové miesta a zmyte vodou.

Zloženie: Coconut dietanol amid, tokoferol, kyselina citrónová, chlorid sodný, CAB, lanolín alkohol, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerín, Parfum, Aqua, Triclosan (0,2%).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »