REVALID Vlasový komplex 180 cps

cps 1x180 ks

Kód tovaru: T08288

EAN: 7649992533054

45,36 € s DPH

Jednotková cena za cps0,25 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Revalid obsahuje vitamíny B1,B6,D3, minerály zinok, meď, železo a rastlinné extrakty. Revalid obsahuje tiež biotín, ktorý prispieva k udržaniu normálnemu stavu vlasov.

Detaily

Charakteristika: Revalid obsahuje vitamíny B1, B6, D3, minerály ako zinok, meď, železo a rastlinné extrakty. Obsahuje tiež biotín, ktorý prispieva k udržaniu normálnemu stavu vlasov. Aktívne zložky v kapsuliach Revalid, vyvinuté vo Švajčiarsku, stimulujú tvorbu keratínu - vláknitého proteínu, ktorý je kľúčovým biologickým stavebným kameňom našich vlasov. To podporuje rast vlasov a obnovuje ich pružnosť, pretože vlasy sú zásobované nevyhnutnými živinami zvnútra.

Keratín tvorí až 90% každého jednotlivého vlasu, je nevyhnutný pre tvorbu vlasov a ich rast. Tento vláknitý proteín tiež umožňuje, aby vlasy odolali vysokej aj nízkej teplote a ochránil ich pred slnečným žiarením. Keratín obsahuje vysoké percento aminokyselín - cystín a metionín - ktoré sú tiež nevyhnutné pre zdravé vlasy.

DL-metionín a L-cystín sú aminokyseliny, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri produkcii keratínu. Vitamíny B5, B1, B6 a B10 prispievajú k rastu vlasov od korienkov, zatiaľ čo minerály železo, zinok a meď vlasy posilňujú. Výťažok z prosa, výťažok z pšeničných klíčkov a pivovarnícke kvasnice poskytujú nevyhnutnú výživu pre prirodzenú hydratáciu a lesk.


Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Užíva sa 1 kapsula 2x denne, zapite dostatočným množstvom tekutiny, najlepšie počas jedla.
Kapsuly sa odporúča užívať po dobu 3 mesiacov.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie:



Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »