Elimax šampón proti všiam a hnidám 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594013703178

14,89 € s DPH

Jednotková cena za liter148,88 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka Elimax šampón je účinný prostriedok proti všiam a hnidám s ochranným faktorom. Elimax šampón likviduje vši a hnidy a miminálne 3 dni chráni pred ich novým výskytom.

Detaily

Charakteristika: Elimax šampón má dvojaký efekt: s extrémnou účinnosťou likviduje vši a hnidy a minimálne tri dni chráni pred ich novým výskytom. Určený pre dospelých aj deti od 1 roka.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Šampón sa nanesie na suché vlasy, na celú pokožku hlavy. Dobre sa vmasíruje od korienkov po končeky vlasov. Nechá sa pôsobiť 15 minút, potom sa nanesie na ošetrené vlasy malé množstvo vody. Vytvorí sa pena. Opláchne sa veľkým množstvom vody. Vlasy sa prečešú hrebeňom na vši. Po 7 dňoch sa vlasy skontrolujú, ak je to potrebné, ošetrenie sa zopakuje.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »