Sinupret akut 20 tbl

tbl obd (blis.PVC/PVDC/Al) 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 4029799167318

12,22 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,61 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Sinupret akut je rastlinný liek na akútny zápal prinosových dutín s prejavmi ako je nádcha, upchatý nos, bolesť hlavy. Sinupret akut sa používa aj ako podporná liečba pri antibiotickej liečbe.

Detaily

Charakteristika: Sinupret akut je rastlinný prípravok na liečbu akútnych, nekomplikovaných zápalov vedľajších prínosových dutín u dospelých. Typickými príznakmi akútneho zápalu vedľajších prínosových dutín sú: upchatý nos, výtok z nosa, bolesť tváre alebo hlavy, ktorá sa často prehlbuje pri predklonení alebo vyvíjaní tlaku palcom na postihnutú oblasť tváre, pocit tlaku v tvári, hlavne okolo nosa. 

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. Deti a dospievajúci do 18 rokov veku nesmú užívať tento liek. Pri dysfunkcii obličiek a pečene.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: 3x denne 1 tabletu (maximálne 3 tablety denne). Tablety prehltnite celé a zapite dostatočným množstvom tekutiny. Liek užívajte po dobu 7-14 dní.

Zloženie: baza čierna - kvet (Sambuci flos) , extrakt z prvosienky (Primula sp.) , horec žltý (Gentiana lutea) , štiavec kučeravý (Rumex crispus) , železník lekársky (Verbena officinalis

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »