Kiltix antiparazitárny obojok pre stredné psy obvod 53 cm

Kód tovaru:

EAN: 4007221030898

Tento produkt už nie je dostupný

24,09 € s DPH

Jednotková cena za ks0,45 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Kiltix obojok pre stredné psy je antiparazitárny liek určený na liečbu a prevenciu napadnutia psov kliešťami. Kiltix antiparazitárny obojok pre stredné psy účinkuje pri pohybe aj v pokoji.

Detaily

Charakteristika: Veterinárny prípravok: Antiparazitarny obojok pre stredné psy je určený liečbu a prevenciu napadnutia psov kliešťami (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) a blchami (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis) v trvaní 7 mesiacov.

Účinok obojka nastupuje 24 hodín po nasadení obojka. Obojok musí byť stále nasadený počas ochrannej lehoty 7 mesiacov. Účinkuje pri pohybe, aj v pokoji. 

Upozornenie: Bezpečnosť veterinárneho lieku nebola potvrdená počas gravidity. Len na vonkajšie použitie.

Použitie: Účinok obojka nastupuje 24 hodín po nasadení obojka. Obojok musí byť stále nasadený počas ochrannej lehoty 7 mesiacov. Účinkuje pri pohybe, aj v pokoji.
Obojok snímte pred šampónovaním alebo keď pes pláva, a nasaďte ho, keď srsť vyschne.

Obojok vyberte z ochranného vrecka tesne pred nasadením.
Obojok rozviňte a odstráňte prípadné kúsky plastových spojok. Nasaďte zvieraťu obojok na krk tak, aby nebol príliš zatiahnutý (pri správnom nasadení sa dajú pod obojok vsunúť 2 prsty).
Voľný koniec obojka pretiahnite pútkom a odstrihnite presahujúce časti vo vzdialenosti 2 cm
za pútkom.
Pravidelne kontrolujte, či je obojok správne zatiahnutý.

Doplňujúca poznámka:

Zvieratá s rozstrapatenou, matnou alebo mastnou srsťou majú byť pred nasadením obojka vykúpané a vyšampónované. Ak sa obojok opakovane namočí (dážď, plávanie, kúpanie), môže to ovplyvniť jeho účinnosť.
Účinnosť a dĺžka účinku obojka závisí od dĺžky, hustoty a stavu srsti a od stupňa zamorenia parazitmi. Pri poklese účinnosti obojka môže byť nutné vymeniť ho ešte pred vypršaním deklarovanej dĺžky účinnosti.

Pri napadnutí blchami je často zamorené i okolie zvieraťa (pelechy, koberce, závesy atď.). Odporúča sa preto ošetriť vhodnými prípravkami proti blchám a pravidelne vysávať aj okolie zvieraťa. Toto opatrenie znižuje zamorenosť okolia a predlžuje ochranu proti novému napadnutiu psov blchami.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)