Ozonicon emulgél 50 g

emulgel 1x50 g

Kód tovaru:

EAN: 8588006753011

11,82 € s DPH

Jednotková cena za kg236,41 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Ozonicon emulgél je zdravotnícka pomôcka, ktorá znižuje bolesť, pomáha pri liečbe zápalu a vyživuje kĺby. Ozonicon emulgél pomáha v liečbe akútnej a chronickej bolesti traumatického, artritického a reumatického pôvodu.

Detaily

Charakteristika: Prípravok nie je parfumovaný. Špecifickú arómu mu dodávajú látky obsiahnuté v prípravku. 

Obsahuje:

  • Harpagophytum procumbens - Čertov pazúr alebo Čertovo kopyto obsahuje látky „harpaga“, ktoré pôsobia protizápalovo pri kĺbovom reumatizme
  • Ribes nigrum- Ríbezľa čierna obsahuje protizápalové a protikŕčové látky, vhodné pri liečbe reumatizmu, bolesti kĺbov a dne
  • Glukozamín A Chondroitín sulfát podporujú vznik nového tkaniva a preventívne pôsobia proti opotrebeniu kĺbovej chrupavky
  • Arnica Montana - Arnika Horská má dezinfekčné, protizápalové a hojivé účinky
  • Ozolipoil® - stabilizovaný Ozón pôsobí na bolesť a zápal

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložku produktu, na porušenú kožu (otvorené rany alebo vyrážky a ekzém). U detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Neodporúča sa aplikácia na prsia.

Použitie: Aplikujte 2- až 3-krát denne až do zániku bolestivých príznakov alebo podľa odporúčania lekára. Jemne vtierajte do pokožky. Len na vonkajšie použitie.

Zloženie: Ozolipoile (Ozon stabilizovaný v kyseline olejovej, alfa-lipoovej a acetáte vitamínu E), Arnica Montana- extrakt z kvetu, Harpagophytum procumbens výťažok z koreňa, Ríbezľa čierna výťažok z listov, glycerín, bromelain, panthenol, mentol, glukosamín, hydrolyzovaný glykozaminoglykán.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »