ExHelico 60 kapsúl

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 5902020885245

13,87 € s DPH

Jednotková cena za cps0,23 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

ExHelico je výživový doplnok s obsahom špecifického kmeňa kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. boulardii. ExHelico je vhodný pre dospelých a deti od 3 rokov.

Detaily

Charakteristika: ExHelico je výživový doplnok s obsahom špecifického kmeňa kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. boulardii. Je vhodný pre dospelých a deti od 3 rokov.

Nepoužívajte: Výživový doplnok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.Neužívajte tento prípravok, ak ste alergický na niektorú zo zložiek prípravku. Neužívajte súčasne s antimykotikami. Prípravok sa nesmie podávať pacientom so zavedeným centrálnym žilovým katétrom. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Použitie: dospelí a deti od 3 rokov: 1-2 kapsuly denne. Kapsula sa zapije vlažnou vodou. Maximálna denná dávka je 2 kapsuly.

Zloženie:

  • Účinná zložka: Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, lyofilizované kvasinky 2,5 miliardy životaschopných kvasiniek (125 mg) v 1 kapsule.
  • Pomocné látky: mikrokryštalická celulóza 50 mg, stearan horečnatý 3,5 mg (protispekavá látka), oxid kremičitý 1,5 mg.
  • Obal kapsuly: hypromelóza, guma gellan, oxid titaničitý

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »