CutisHelp LUPIENKA konopný krém 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru: T03766

EAN: 8595218200417

14,68 € s DPH

Jednotková cena za liter146,77 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp LUPIENKA konopný krém je určený pre účinnú starostlivosť pri: ľahkých, stredne ťažkých a ťažších formách psoriázy (psoriasis vulgaris)

Detaily

Charakteristika: Konopný olej je známy aj svojim pozitívnym vplyvom na pokožku s LUPIENKOU. Vysoko zvláčňujúci krém pre špeciálnu starostlivosť o pokožku s vyváženým obsahom patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja. Prípravok kožu zjemňuje, vyhladzuje, podporuje jej regeneráciu, vyživuje a zanecháva pocit upokojenia. Krém je určený najmä pre starostlivosť počas dňa; pravidelné používanie prináša optimálne výsledky v podobe prirodzene krásneho vzhľadu kože.

Konopný krém:

  • má protizápalové, antibakteriálne a protialergické vlastnosti
  • upokojuje, regeneruje a hydratuje problematickú pokožku
  • vhodný najmä pri ekzémoch, psoriáze, akné, seboroickej dermatitíde, alergických prejavoch, lupinách vo vlasoch, herpesoch a porušenej pokožke
  • vhodný na každonenné použitie a predovšetkým na citlivú pleť
  • nezanecháva mastný film
  • zabezpečuje správnu funkciu pokožky a jej potrebnú výživu

Použitie: Prípravok sa obvykle používa ráno a večer. Krém sa nanáša priamo na problematické miesta, je vhodný aj na použitie v oblasti tváre, krku a dekoltu. Vhodné aplikovať na očistenú pokožku. Prípravok je vhodný na bežné použitie.

Upozornenie: Neodporúčame bezprostredne kombinovať aplikáciu krému s ďalším prípravkom, pretože pôsobenie konopného oleja zosilňuje účinky všetkých látok iného prípravku. Uvedená reakcia sa prejavuje, obzvlášť v prípade dlhotrvajúcej závislosti na kortikosteroidoch, vo forme dočasného sčervenania (spôsobeného rozšírením ciev v papilárnej vrstve kože vplyvom prenosu týchto látok do kožných buniek) a ojedinele aj svrbením, ktoré môže trvať aj niekoľko desiatok minút, vo vzácnych prípadoch až hodín, a je potrebné ju prekonať. Následne potom krémdobre znášajú aj títo pacienti, ktorí potom môžu ostatné prípravky vysadiť úplne alebo výrazne znížiť frekvenciu ich užívania.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »