CutisHelp Konopný telový BALZAM 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200455

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

11,89 € s DPH

Jednotková cena za liter59,45 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp Konopný telový BALZAM je určený pre účinnú starostlivosť pri: Ekzéme (atopický, kontaktný, numulárny...), prejavoch kožnej alergie, lupienke, precitlivenej a suchej pokožke.

Detaily

Charakteristika: Cutishelp konopný telový BALZÁM je kvalitný telový balzám s obsahom oleja zo semien technického konope. Je vhodný na starostlivosť pri ekzéme (hlavne atopickom), lupienke, na starostlivosť o suchú, citlivú, alergickú a inak problematickú pleť. Balzám využíva liečivé, protizápalové a protialergické vlastnosti bioaktívneho komplexu prírodných látok patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja. Balzám výrazne upokojuje a hydratuje suchú, citlivú a postihnutú pokožku a dodáva jej potrebnú výživu, vláčnosť a hebkosť. Rýchlo sa vstrebáva a prináša pokožke pocit okamžitej úľavy, bezprostredne odstraňuje nepríjemné napätie pleti a zmierňuje svrbenie. Napomáha pleť efektívne upokojovať a intenzívne zvláčňovať, dodáva kožným bunkám potrebnú výživu pre zaistenie ich správneho vývoja a funkcií, posilňuje odolnosť pokožky voči vonkajším dráždivým vplyvom a zlepšuje jej celkový stav. Pravidelná aplikácia napomáha obmedzovať vznik akútnych zápalových stavov v prípade chronických kožných ochorení

Použitie: Podľa potreby balzám kedykoľvek votrieť do kože po tele aj na tvár, aspoň dvakrát denne. Prípravok pred použitím pretrepte a primerané množstvo celoplošne roztierajte na pokožku, najmä po kúpeli alebo podlľa potreby priebehu celého dňa.

Upozornenie: Používanie tohoto produktu nemá žiadne vekové ani časové obmädzenie; balzám je určený aj pre malé deti, tehotné a dojčiace ženy.

Zloženie: Patentovo chránený extrahovaný konopný olej (10% hmotnosti náplne).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »