Thymomel sirup 100 ml

sir (fľ.skl.hnedá) 1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594737075018

5,68 € s DPH

Jednotková cena za liter56,83 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Thymomel sirup je pomocný liek pri akútnych a chronických zápalových ochoreniach dýchacích ciest, predovšetkým u detí od 1 roku.

Detaily

Indikácie: Tento liek obsahuje výťažky z tymiánu (materinej dúšky obyčajnej), materinej dúšky, skorocelu a med. Podporuje vykašliavanie a používa sa predovšetkým u detí. Používa sa ako pomocný liek pri akútnych a dlhodobých zápalových ochoreniach dýchacích ciest predovšetkým u detí od 1 roku. Ak sa do 3 dní nebudete cítiť lepšie alebo sa budete cítiť horšie, musíte sa obrátiť na lekára.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Precitlivenosť na rastliny z čeľade hluchavkovité (Lamiaceae). Liek nesmú užívať deti do jedného roka.

Tehotenstvo a dojčenie: Neodporúča sa užívanie.

Dávkovanie:

  • deti od 1 roku do 4 rokov: 1/2 kávovej lyžičky (1 kávová lyžička = 5 ml) 3-krát denne po jedle (pre možnosť nechutenstva). V tejto vekovej kategórii sa môže tento liek užívať len na odporúčanie lekára.
  • deti od 4 do 12 rokov: 1 – 2 kávové lyžičky (1 kávová lyžička = 5 ml) 3-krát denne po jedle (pre možnosť nechutenstva).
  • dospievajúci od 12 rokov, dospelí a starší pacienti: 1 polievkovú lyžicu (1 polievková lyžica = 15 ml) maximálne 4-krát denne

Zloženie: thymi extractum fluidum (tekutý extrakt z materinej dúšky obyčajnej) g, serpylli extractum fluidum (tekutý extrakt z materinej dúšky), plantaginis extractum fluidum (tekutý skorocelový extrakt), mel (med), natrii benzoas (benzoan sodný), propylparabenum (propylparabén), saccharum (sacharóza), aqua purificata (čistená voda)

Vlastnosti

Účinná látka tekutý extrakt z materinej dúšky (1:2-2,5) + tekutý extrakt z listov brečtanu
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 0,041666+0,041666+0,041666/1ml
Lieková forma sirup
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »