CutisHelp AKNÉ (odličovacia a čistiaca) konopná micelárna voda 200 ml

pre čistenie a odlíčenie pleti 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 8595218200493

12,78 € s DPH

Jednotková cena za liter63,91 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CutisHelp AKNÉ (odličovacia a čistiaca) konopná micelárna voda je určená pre účinnú starostlivosť o pleť pri odličovaní a čistení pleti

Detaily

Charakteristika: Špeciálna micelárna pleťová voda s obsahom bioaktivních látok konopného oleja, zinku, kyseliny listovej, mliečnej a biotínu pre každodennú starostlivosť o pleť s nedokonalosťami a nadmernou produkciou kožného mazu. Šetrne bez nežiaduceho vysušenia odstraňuje make-up a povrchové nečistoty, je vhodná aj pre citlivé oblasti očných viečkok a pier a napomáha uvoľniť a vyčistiť upchaté póry.

  • pre každodennú starostlivosť o problematickú mastnú pleť s prejavmi akné
  • šetrne bez nežiaduceho vysušenia odstraňuje (napr. make-up, povrchové nečistoty a to najmä z citlivých partií očí a pier), uvoľňovať upchaté kožné folikuly a ničiť baktérie (Propionibacterium acnes)
  • pomáha kožu hydratovať
  • pravidelná aplikácia priaznivo ovplyvňuje tvorbu zápalových pupienkov, vyživuje a rozjasňuje pleť

Použitie: 2x denne, ráno a večer pred každou aplikáciou krému na pleť. Nanáša sa pomocou kosmetického tampónu a krúživými pohybmi sa pleť jemne čistí. Neoplachuje.

Upozornenie: Vyhnite sa okoliu očí. Neaplikovať na porušenú kožu a do otvorených rán. Nepoužívať pri precitlivelosti na niektorú zložku ani spolu s ďalšími prostriedkami s podobným účinkom.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »