Super prsia + štíhla línia 30 kapsúl

pre ženy cps 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8584135000453

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

21,79 € s DPH

Jednotková cena za cps0,73 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Super prsia + štíhla línia je výživový doplnok k zlepšeniu pevnosti a veľkosti ženského poprsia. Super prsia + štíhla línia prirodzene napomáhajú formovať ženské poprsie a zároveň prispievajú k jeho zdraviu.

Detaily

Charakteristika: Obsahuje komplex bylinných výťažkov , ktoré majú aj mnohé ďalšie pozitívne vplyvy na zdravie ženy:  Palma plazivá  je zdrojom mastných kyselín, dôležitých pre udržanie reprodukčných funkcií. Senovka grécka prispieva k udržaniu zdravej hladiny cukru v krvi, taktiež podporuje správnu funkciu tráviaceho systému. Dioskórea huňatá napomáha k pokojnej a komfortnej menopauze, pomáha prekonávať príznaky menopauzy ako sú návaly tepla, potenie, nespavosť a podráždenosť.  Fenikel obyčajný podporuje zdravie tráviaceho systému, podporuje imunitný systém, pomáha udržiavať pokojný a pravidelný menštruačný cyklus. Srdcovník obyčajný priaznivo vplýva na pravidelnosť menštruačného cyklu a taktiež prispieva k zmierneniu menštruačných bolestí a príznakov klimaktéria. Benedikt lekársky pomáha podporovať trávenie, prispieva k správnej funkcii tráviaceho traktu. Morské riasy Kelp pomáhajú udržať zdravú pokožku, prispievajú k regenerácii pokožky, pomáhajú pri chudnutí, uľahčujú chudnutie , taktiež prispievajú k zdraviu tráviaceho systému. Angelika Čínska prispieva k udržovaniu zdravia u žien, je prospešná pre zdravie urogenitálneho systému. Damiána prispieva k zdravému sexuálnemu apetítu.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Použitie: 3-krát denne 1 kapsula. Pri pravidelnom a dlhodobom užívaní sa zvyšuje účinok výživového doplnku. Maximálna denná dávka je 3 kapsuly.

Zloženie: extrakt z plodov Palmy plazivej, extrakt z koreňa Senovky gréckej, extrakt z Dioskórei huňatej, extrakt zo semien Feniklu obyčajného, extrakt z Benediktu lekárskeho, L- tyrozín, extrakt z rias-Kelp, extrakt z Angeliky sinensis, extrakt z listov Damiány, extrakt zo Srdcovníka obyčajného. Protihrudkujúca látka : stearan horečnatý

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »